Berlitz - Škola za strane jezike i poslovne edukacije

O nama

Berlitz je ime koje se prepoznaje svugdje u svijetu, koje se spominje u poznatim filmovima i serijama, mjesto gdje su mnoge poznate osobe i korporacije investirale u svoje znanje. U Berlitzu su učili Antonio Banderas, John Lennon, car Nikola II, François Mitterand, Marlon Brando, Meryl Streep i mnogi drugi. Milijuni ljudi naučili su novi jezik  u Berlitzu – možete i Vi.

Berlitz 140 godina

Berlitz - Škola za strane jezike i poslovne edukacije

Berlitz je postao  sinonim u svijetu za strane jezike, ali i edukacije za poslovanje na međunarodnom tržištu. Svojim individualnim i korporacijskim uslugama zadovoljava potrebe pojedinaca, odjela i čitavih organizacija već 140 godina.

Berlitz Zagreb posluje tijekom cijele godine i termini se mogu prilagoditi Vašem rasporedu. U Berlitzu se mogu učiti svjetski jezici (engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, ruski i drugi ….)

Kad Vaša kompanija odluči investirati u nadogradnju jezičnih vještina svojih zaposlenika, potreban Vam je partner s odgovarajućim iskustvom i provjerenim rezultatima. Usredotočite obuku upravo na one vještine zaposlenika koje su relevantne za Vašu kompaniju.

Berlitz ima širok raspon mogućnosti programa i rasporeda, a poduku možemo izvesti na lokaciji koja je Vašoj kompaniji i zaposlenicima najpogodnija. Online ili face to face. Strani jezici prestaju biti nedostižni ili teškom mukom osvojeni ciljevi 

Berlitz Method® 

Uspješna je i ugodna jer strani jezik usvajate alatima kojima ste usvojili materinski, ali ovaj put sustavno i uz odlične trenere. Već od prvog sata govorit ćete i misliti isključivo na stranom jeziku. 
Osmišljenim i zanimljivim razgovorima, društvenim i poslovnim sadržajima te modernim i živim jezikom dovesti ćemo Vas do opuštenog, a sigurnog izražavanja u svim životnim prilikama na jeziku koji ste odabrali.  Gramatiku i riječi usvajate direktno bez učenja napamet kako bi ih koristili intuitivno točno. Uspješna komunikacija je osigurana.

Vizija

Sa znanjem stranih jezika pojedinac postaje osobno bogatiji i konkurentniji na tržištu rada bilo gdje u svijetu te time utječe i na razvoj čitavog društva. Naša vizija je da i dalje ostanemo vodeća institucija u jezičnom i interkulturalnom obrazovanju s kontinuiranim unapređenjem i moderniziranjem naših usluga prateći vaše potrebe.

Misija

Naša misija je da klijenti ostvare svoje ciljeve putem naših posebno izrađenih jezičnih programa, bilo da se radi o onim najmanjima na kojima svijet ostaje kako bi si osigurali i vedru i sigurniju budućnost ili odraslima, kako bi postali što uspješniji, sigurniji i zadovoljniji u društvenoj i poslovnoj komunikaciji.

Zašto odabrati Berlitz?

Mi smo najiskusnija institucija stranih jezika na svijetu i kroz našu profesionalnost i vrhunsku stručnost možete dobiti najviše. Svjetski priznata Berlitz metoda učenja jezika jedinstvena je, uspješna  i prilagodljiva svakom polazniku. Time je omogućen iznimno brzi napredak i uspjeh u jeziku koji želite naučiti. 

Stjecanjem ISO 9001:2008 certifikata, Berlitz jezični centar dokazao je da je njegova poslovna praksa u skladu s najvišim standardima, te da je usmjeren na stalno poboljšanje usluga i zadovoljstva korisnika.

Berlitz Vaš partner od 1878

Radujemo se Vašem dolasku.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.