Berlitz jezični centar - škola stranih jezika

O nama

Berlitz - ime koje se prepoznaje svugdje u svijetu, koje se spominje u poznatim filmovima i serijama, mjesto gdje su mnoge poznate osobe i korporacije investirale u svoje znanje. U Berlitzu su učili Antonio Banderas, John Lennon, car Nikola II, François Mitterand, Marlon Brando, Meryl Streep i mnogi drugi.

Berlitz 140 godina

Škola stranih jezika Berlitz

Berlitz kao jedna od vodećih tvrtki na međunarodnom tržištu jezične poduke, svojim individualnim i korporacijskim uslugama zadovoljava potrebe pojedinaca, odjela i čitavih organizacija već 135 godina. 

Berlitz Method®

utemeljena na aktivnom govorenju, učinkovita je u razvijanju konverzacije u relativno kratkom vremenskom periodu. Prema našim podacima i iskustvu podučavamo više od 500 000 odraslih osoba svake godine. 
Berlitz jezični centar Zagreb posluje tijekom cijele godine i poduka se može organizirati svakodnevno. Tečajevi stranih jezika u Berlitz jezičnim centrima održavaju se po istim standardima usluge. Škola stranih jezika tijekom svih ovih godina i stoljeća prerasla je u svjetsku korporaciju širokih razmjera prvenstveno je prepoznatljiva po svojoj kvaliteti i uspješnoj metodi učenja.

U Berlitzu danas se mogu učiti svi svjetski jezici (engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, kineski, japanski, ruski, arapski….) Milijuni ljudi naucili su novi jezik koristeci Berlitz metodu – možete i vi. Berlitz metoda jamči vam brz uspjeh u ovladavanju konverzacijom i jezičnim znanjem potrebnim za učinkovitu komunikaciju. 

Zapravo, već od prvog sata govorit ćete i misliti isključivo na stranom jeziku. 
Osmišljenim i zanimljivim razgovorima, modernim i živim jezikom povest ćemo vas i dovesti do opuštenog, a sigurnog izražavanja u svim životnim prilikama na jeziku koji ste odabrali. Uspješna komunikacija je osigurana. Strani jezici prestaju bit nedostižni ili teškom mukom osvojeni ciljevi. A to i jest cilj Berlitz metode.

Kad vaša kompanija odluči investirati u nadogradnju jezičnih vještina svojih zaposlenika, potreban vam je partner s odgovarajućim iskustvom. Usredotočite obuku upravo na one vještine zaposlenika koje su relevantne za vašu kompaniju. Berlitz ima širok raspon mogućnosti programa i rasporeda, a poduku možemo izvesti na lokaciji koja je vašoj kompaniji i zaposlenicima najpogodnija.

Berlitz - ime koje se prepoznaje svugdje u svijetu, koje se spominje u poznatim filmovima i serijama, mjesto gdje su mnoge poznate osobe i korporacije investirale u svoje znanje. U Berlitzu su učili Antonio Banderas, John Lennon, car Nikola II, François Mitterand, Marlon Brando, Meryl Streep i mnogi drugi.

Vizija

Sa znanjem stranih jezika pojedinac postaje bogatiji i konkuretniji na globalnom tržištu te time utječe i na razvoj čitavog društva i to na svim razinama. Naša vizija je da i dalje ostanemo vodeća institucija u jezičnom i interkulturalnom obrazovanju s kontinuiranim unapređenjem i moderniziranjem naših usluga prateći vaše potrebe.

Misija

Naša misija je da klijenti ostvare svoje ciljeve putem naših posebno izrađenih jezičnih programa, bilo da se radi o onim najmanjima na kojima svijet ostaje kako bi si osigurali i vedru i sigurnu budućost ili odraslima, kako bi postali što uspješniji, sigurniji i zadovoljniji u društvenoj i poslovnoj komunikaciji.

Zašto odabrati Berlitz?

Mi smo najiskusnija škola stranih jezika na svijetu i kroz našu profesionalnost i vrhunsku stručnost možete dobiti najviše. Naša svjetski priznata Berlitz metoda učenja jezika jedinstvena je i prilagođena svakom polazniku. Time je omogućen iznimno brzi napredak i uspjeh u jeziku koji želite naučiti. 

Vrijeme je dragocjeno, a mi u Berlitz jezičnom centru smo svjesni toga. Kod nas ćete u puno kraćem vremenu usvojiti puno više znanja.

Uspjeh učenja stranih jezika u Berlitz-u je sam po sebi razumljiv. Radujemo se Vašem dolasku. 

Naš uspjeh je i vaš! Sve čuvene visoke Berlitz standarde kvalitete smo potvrdili i kroz certifikaciju ISO 9001:2008. 

Stjecanjem ISO 9001:2008 certifikata, Berlitz jezični centar dokazao je da je njegova poslovna praksa u skladu s najvišim standardima, te da je usmjeren na stalno poboljšanje usluga i zadovoljstva korisnika.

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga
  • Pristup za invalide