SELECTIO Akademija

O nama

Grupa SELECTIO vodeća je grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima u Hrvatskoj. Dokazani rezultati, odlično poznavanje hrvatskog tržišta rada, prisutnost u svim segmentima i industrijskim sektorima, sposobnost isporuke i etika poslovanja osnovne su značajke našeg pristupa poslu. Djelujemo kao one-stop-shop za naše klijente.

SELECTIO Akademija nudi razvojne transformacijske programe koji polaznike vode kroz promjenu u nekoliko koraka, počevši od povećanja samosvijesti. Upravo taj prvi korak je nužan za promjenu te od polaznika zahtjeva predanost, otvorenost i strpljenje.

Promjena naučenih i uspostavljanje željenih novih obrazaca proces je koji se dešava u nekoliko etapa. Prvi korak je prevladavanje očekivanog otpora promjeni kroz izlazak iz zone komfora nakon čega slijede etape učenja i razvoja te u konačnici uspostavljanje nove zone komfora i željenih obrazaca razmišljanja i ponašanja.

Osnovni koncept je osigurati funkcionalan omjer između teorijskog i iskustvenog znanja kako bi polaznici stečeno znanje mogli što kvalitetnije primjenjivati. Aktivnosti se odabiru tako da sadržajem pokrivaju sva tri područja razvoja kompetencija: znanje, vještine i stavove.

Kako bi se proces promjene kvalitetno vodio, potrebno je osigurati vrijeme za vježbu i primjenu te su upravo zato programi koncipirani u razdvojenim vremenskim točkama. Zbog boljih efekata edukacije i primjene interaktivnih sadržaja, edukacije se održavaju u malim grupama.

Projektni zadaci između modula potiču implementaciju vještina i znanja u praksi, kao i organiziranje peer grupa ili parova za međusobnu podršku u primjeni naučenog na konkretnim poslovnim situacijama u vlastitoj ulozi.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.