Callidus Ustanova za obrazovanje odraslih

popust za ranu prijavu

O nama

Naše edukacijske programe iz različitih obrazovnih područja provodi više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima poslovanja. Programi obuhvaćaju sudjelovanje u grupnim radionicama, diskusije i konzultacije te samostalni rad od kuće putem učenja na daljinu.

Zahvaljujući učenju na daljinu, polaznici više ne moraju putovati na predavanja kako bi stekli znanje, već u vrijeme kad im to najviše odgovara, mogu samostalno savladavati gradivo putem naše digitalne platforme za učenje.

Brojnim programima obrazovanja pomažemo i rješavamo problem nezaposlenosti. Uspješnom realizacijom EU projekte ukupno vrijednih preko 10 milijuna €, aktivno pratimo svjetske trendove u obrazovanju i neprestano unaprijeđujemo razvoj novih tehnologija, programa i struka. 

Sve programe Callidus – Ustanove za obrazovanje odraslih odobrilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. U skladu s hrvatskim standardima i Zakonom o obrazovanju odraslih Callidus polaznicima nakon završene edukacije omogućuje stjecanje Uvjerenja o usavršavanju ili osposobljavanju te upis usavršenog zvanja u e-radnu knjižicu.

 

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga
  • Pristup za invalide