Callidus Ustanova za obrazovanje odraslih

15% popust za ranu prijavu

O nama

Tvrtka Callidus obrazovanje d.o.o. osnovana je u proljeće 2008. godine. Paleta naše ponude raznolika je i, osim u Hrvatskoj, naše programe nudimo u regiji. Osluškujući potrebe tržišta, pravodobno reagiramo na nove trendove vezane uz potrebe suvremenoga tržišta rada kreiranjem posebnih programa. Svi su naši programi aktualni, raznoliki i usmjereni ka stalnome razvoju vaših znanja i kompetencija potrebnih na dinamičnome tržištu rada.

 

Callidus – Ustanovom za obrazovanje odraslih, koju je osnovala tvrtka WIFI d.o.o. 2009. godine, polaznicima smo omogućili pohađanje ciljanih edukativnih programa koji su u skladu s hrvatskim standardima koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Sve programe Callidus – Ustanove za obrazovanje odraslih odobrilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. U skladu s hrvatskim standardima i Zakonom o obrazovanju odraslih Callidus polaznicima nakon završene edukacije omogućuje stjecanje Uvjerenja o usavršavanju ili osposobljavanju te upis usavršenog zvanja u e-radnu knjižicu.

Partnerstva i suradnje

Surađujemo s javnim institucijama ( Zavodi za zapošljavanje i ministarstvima ) gdje smo most koji spaja  austrijska iskustva s potrebama naših zemalja na putu u Europsku uniju. Partneri smo Austrijske radničke komore  i Austrijskog  centra za obrazovanje i rehabilitaciju s kojima provodimo programe u okviru socijalnih partnerstava. Partneri smo Austrijske Agencije za europske Integracije ( AEI ) i Austrijske razvojne Agencije ( ADA ) s kojom provodimo brojne projekte.

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga
  • Pristup za invalide