HalPet CENTAR POSLOVNE EDUKACIJE

O nama

HalPet je vodeći centar poslovnih vještina i stranih jezika koji na području Hrvatske i šire regije djeluje već 20 godina. Naši klijenti su velike, srednje i male kompanije.

Izvrsnost je ono što nas pokreće. Vodeću poziciju na tržištu izgradili smo na stručnosti, praćenju postojećih i kreiranju novih trendova.

U prijenosu znanja koristimo se vlastitom LPC® metodom za ubrzano učenje te konceptima „Teaching Intelligence“ (TQ®) i „Managerial Intelligence“ (MQ). Prepoznatljivim i kreativnim pristupom, neprestanim osluškivanjem potreba i prilagodbom tim potrebama zadobili smo povjerenje više od 400 poslovnih subjekata i više od 5000 polaznika edukacijskih programa.

Svoje dugogodišnje iskustvo, 2013. godine pretočili smo u jedinstveni LPC online sustav nazvan istoimenom metodom kojom se koristimo svih 20 godina. 2017. godine, LPC online platforma za učenje stranih jezika i poslovnih vještina dobila je novo ruho i postala 1st Croatian online learning store. Naša je misija osigurati užitak i mogućnost učenja svima onima koji žele znanje trenutno primjenjivo u praksi, očekuju stvoriti promjenu i brže ostvariti svoje ciljeve. Svaki naš online program, tečaj ili lekcija vrhunski su doživljaj učenja zbog svoje jasne LPC strukture i preglednosti, vizualne atraktivnosti, idealne doze novog sadržaja i bogate palete mogućnosti za njegovo uvježbavanje.

Za osobni rast i razvoj od neizmjerne je važnosti pouzdan i siguran partner. HalPet vidi sebe upravo u toj ulozi. Povjerite nam svoje učenje. Iskoristit ćemo sve naše znanje i  stručnost kako bismo Vam osigurali  najbolji doživljaj učenja i trenutno vidljive i trajno primjenjive rezultata.

LPC metoda

LPC® je autentična HalPet-ova metoda koju uspješno primjenjujemo od 2001. godine.

Ona je ključan element uspjeha HalPet-ovih edukacijskih programa – tečajeva i treninga, individualnih i grupnih, klasičnih i online, općih i stručnih…

LPC metoda je suvremen i učinkovit način poučavanja koji slijedi prirodan ciklus učenja.

Naš pristup čini učenje bržim, lakšim i zanimljivijim, a rezultati su odmah vidljivi u primjeni.

Kako je LPC® pospješuje učenje?

U koraku Learn upoznajete se s novim znanjem ili vještinom.
U koraku Practice kroz niz aktivnosti uvježbavate znanja i vještine na dinamičan i poticajan način.
Korak Communicate dokazuje uspješnost učenja jer naučeno primjenjujete u simulaciji poslovnih i životnih situacija.

Uspješne rezultate učenja prati osjećaj zadovoljstva, samopouzdanja i sigurnosti što osigurava uspješnu primjenu naučenog u poslu i privatnom životu.

S obzirom na to da se fokus kroz LPC metodu mijenja iz  “što?” (sadržaj) u “kako?” (tehnika,  strategija, pristup), LPC postaje univerzalno primjenjivom vještinom u poslovnim i životnim situacijama i ubrzava put do željenog cilja.

LPC® metoda temelji se na stavu da svatko tko je motiviran i ima potrebu za učenjem može usvojiti bilo koje znanje i vještinu. Ograničenja nema. Zbog toga fleksibilnost, stručnost i multidisciplinarnost LPC® konzultanata, trenera i profesora postaju ključnim faktorom uspješnosti HalPetove edukacije.

Odaberite LPC jer želite:

 • što prije naučiti ono što vam je važno
 • učiti s lakoćom na dinamičan način
 • imati profesionalnu podršku
 • vidjeti rezultate u stvarnoj primjeni

Zašto odabrati HalPet?

 • 20 godina iskustva u podučavanju
 • Velik broj programa poslovnih vještina i stranih jezika
 • internacionalni tim od >30 stručnjaka (konzultanata, coacheva, facilitatora, trenera, profesora…)
 • Vlastita LPC metoda
 • Vlastiti LPC online sustav za učenje stranih jezika i poslovnih vještina
 • Individualno/ grupno/ online/ blended učenje
 • In-house edukacija
 • visoko zadovoljstvo korisnika i klijenata rezultatima HalPetovih programa

Dodatne informacije

 • Blizina javnog prijevoza