Škola za obrazovanje odraslih MA-LU

O nama

Tradicija

Škola MA-LU ima dugu tradiciju. Obrazovanjem za samostalnog računovođu bavimo se od 1995. godine pod nazivom „MA-LU d.o.o. za srednjoškolsko obrazovanje“, a od 2002. godine zbog zakonskih je propisa škola počela djelovati pod nazivom „Škola za obrazovanje odraslih MA-LU.“

Veliki broj zadovoljnih polaznika

Našu školu za obrazovanje odraslih do sada je polazilo preko 4000 polaznika raznih stručnih sprema, fakulteta i zanimanja. Mnogi od njih i danas su ostali u kontaktu s nama kako bi dodatno unaprijedili svoje znanje. škola je posebna po izvrsno strukturiranim predavanjima u interaktivnoj nastavi, praktičnom radnom materijalu , konzultacijama, odličnom priručniku i ostalim nastavnim materijalima, te vodećim knjigovodstvenim programom Domino IS, koji se pri tome koristi. Prema učeniku po potrebi imamo i individualan pristup.

Stjecanje radnog iskustva

Po završetku tečaja nudimo mogućnost polaznicima da na računalu, praktičnom vježbom na svim mogućim knjigovodstvenim dokumentima steknu radno iskustvo koje bi im osiguralo apsolutnu sigurnost za posao u računovodstvu. Naš primarni cilj je omogućiti i početniku na tom području siguran i kompetentan nastup na tržištu. Rad škole je rezultat timskog rada ekonomista, revizora, psihologa, informatičara i raznih drugih stručnih suradnika. Svakom polazniku posvećujemo vrijeme i nastojimo da svaki od polaznika bude uistinu zadovoljan.

Online obrazovanje - Samostalni računovođa

Kroz program se uči popunjavanje naloga za plaćanje, mjenice i zadužnice, popunjavanje putnog naloga, knjiženje ulaznih računa domaćih i stranih dobavljača, knjiženje izvoda s žiro računa,vođenje i knjiženje blagajne, izradu isplatne liste, knjiženje veleprodaje, maloprodaje, proizvodnje i ugostiteljstava, uči se kako obračunati i prijaviti PDV, kako knjižiti tečajne razlike, kako iskazati financijski rezultat i kako ga proknjižiti i niz drugih sadržaja s ciljem da se zna voditi računovodstvo u uslužnim, trgovačkim, proizvodnim, ugostiteljskim i ostalim djelatnostima.
 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.