Verlag Dashöfer

O nama

Što je Verlag Dashöfer?

Tvrtka Verlag Dashofer d.o.o. profesionalna je izdavačka kuća za poreznu, računovodstvenu, pravnu literaturu, te literaturu vezanu uz zaštitu okoliša i zaštitu na radu.

Dio međunarodne skupine Verlag Dashöfer sa sjedištem u Njemačkoj dok društva kćeri posluju u Poljskoj, Mađarskoj, Portugalu, Češkoj, Slovačkoj i Sloveniji. Verlag Dashofer d.o.o. prisutan je na hrvatskom tržištu od 2005. godine. Tvrtka je specijalizirana za stručnu edukaciju putem internetskih portala te organizaciju edukacija, seminara i konferencija.

Koje su naše prednosti?

Glavni cilj je pružati kvalitetne i aktualne informacije, ali na razumljiv i praktičan način namijenjen svima koji se svakodnevno u svom radu susreću s računovodstvenim, poreznim i pravnim propisima.

Naši seminari zamišljeni su kao interaktivne radionice s manjim brojem polaznika, gdje uz vrhunske predavače možete dobiti odgovore koji Vas zanimaju. Stručni portali omogućuju našim korisnicima da iz svog ureda uz nekoliko klikova mišem dobiju brze i provjerene informacije te novosti o zakonskim izmjenama. Iz široke palete proizvoda i usluga možete odabrati samo jednu temu koja vas zanima.

Što nudimo?

Pružamo stručne informacije iz područja računovodstva, poreza, radnog prava, zaštite na radu, zaštite okoliša, javne nabave, a pokrivamo i teme menadžerskih i informatičkih vještina. Izvor smo svih informacija potrebnih zaposlenicima i/ili voditeljima svih pravnih oblika.

Naši korisnici su i dionička društva, društva s ograničenom odgovornošću, ali i obrti te OPG-i te računovodstveni servisi. Informacije koje pružamo dolaze iz provjerenih izvora. Tim stručnjaka s kojima imamo dugogodišnju suradnju pokriva širok spektar tema tako da nam se za sve možete obratiti.

Surađujemo s revizorima, poreznim stručnjacima, pravnicima, stručnjacima za zaštitu na radu, zaštitu okoliša, javnu nabavu i brojna druga područja. Naš cilj je da budemo uvijek u toku s zakonskim propisima i da zadovoljavamo sva područja i sve oblike edukacija koje trebaju tvrtkama.

Naša misija je biti Vaš izvor provjerenih informacija i Vaša desna ruka u praćenju propisa i izbjegavanju sankcija.

Što radimo?

  • Objavljujemo stručnu literaturu on-line
  • Organiziramo seminare i konferencije
  • Omogućujemo učenje putem on-line seminara i video seminara
  • Okupljamo tim izvrsnih stručnjaka
  • Stalno razvijamo nove proizvode i usluge koje će Vam pomoći u Vašem profesionalnom radu

 

Verlag Dashöfer d.o.o. nositelj je odobrenja izobrazbe u području javne nabave, po rješenju Ministarstva gospodarstva (klasa: UP/I-406-01/14-01/11; urbroj: 526-06-02-01/7-14-04 od 12.9.2014.), te je evidentirano u Registru nositelja programa pod rednim brojem 40.