Učilište Lovran – Medical wellness Akademija

Video

O nama

Dobrodošli na stranice Učilišta Lovran – školske ustanove za obrazovanje odraslih u sektoru zdravstva, wellnessa i zdravstvenog turizma.

Pripremili smo za Vas programe obrazovanja završetkom kojih  ćete steći znanja i kvalifikacije za zapošljavanje i samozaopšljavanje  na sve rastućem tržištu zdravlja i turizma u Hrvatskoj i zemljama EU.

Nakon 10 godina uspješnog školovanja polaznika za Wellness zanimanja, pokrenuli smo srednješkolsko obrazovanje za medicinska zanimanja Dentalna asistentica i Fizioterapeutski tehničar.

Mi smo wellness i medicinska škola u medical wellness centru. Ujedinili smo  edukaciju, wellness, medicinu i zdravstveni turizam . Škola je smještena u prostoru u kojem se istodobno “uči i radi”, što osigurava učenje uz praksu,  olakšava proces svladavanja nastavnog gradiva a polaznike priprema za brzi ulazak na tržište rada.   Naši kadrovi imaju dugogodišnje iskustvo liječnika, terapeuta i nastavnika, mentora.

Tečajevi masaže:

Tečajevi kozmetike:

Komplementarna medicina:

Očito je da nematerijalni (intelektualni i duhovni) kapital nema granica  – stoga u bilo kojoj ste životnoj dobi i bez obzira koju ste školu završili prethodno, u našoj školi  možete se cjeloživotno školovati, promjeniti zanimanje i raditi posao koji vas ispunjava.

Kao vodećoj školi za obrazovanje kadrova u zdravstvenom i wellness turizmu nama se obraćaju poslodavci i nude zaposlenje završenim polaznicima. Stoga se naši polaznici lako zapošljavaju i samozapošljavaju.

Ovdje smo kako bismo vam omogućili da se kvalitetno školujete i da se ostvarite u zanimanjima  koja su ljekovita za one koji pružaju i za one koji primaju usluge za unaprjeđenje i očuvanje zdravlja.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.