Učilište Lovran – Spa Wellness Akademija

Video

O nama

Ako ste zainteresirani za stjecanje wellness zanimanja s upisom u e-radne knjižice ili stručnog usavršavanja u području zdravstvenog turizma i wellnessa, ovo je mjesto za Vas !

Pridružite nam se i učite pod stručnim vodstvom Jelice Popić dr. med., osnivača i pokretača prvog wellness centra u Hrvatskoj 2000 godine, danas ravnateljice i nastavnika, vodeće i najpoznatije Wellness akademije u regiji.

Mi smo wellness škola u wellness centru, jer edukacije izvodimo po modelu „dualnog obrazovanja“ unutar praktikuma škole u Laurana spa-medical wellness centru. Polaznici uče u realnom okruženju, od najboljih učitelja iz prakse i kroz praksu.

Programi školovanja - upis u e-radnu knjižicu

NOVO U ŠKOLSKOJ GODINI 2017./2018.:

Tečajevi masaže:

Tečajevi kozmetike:

Komplementarna medicina:

U 12 godina rada educirali smo preko 2000 polaznika, od kojih je većina zaposlena i samozaposlena u rastućoj industriji ljepote, odmora i zdravlja – wellnessa i zdravstvenog turizma.

Pomažemo u zapošljavanju – nama se za odabir kadrova obraćaju wellness centri širom Hrvatske jer su u njima zaposleni naši dosadašnji polaznici, na pozicijama voditelja, terapeuta ili vlasnika.

Spa Wellness akademija započela je sa radom 2004. godine, a od 2007. godine posluje kao Ustanova za obrazovanje odraslih – Učilište Lovran.

Popis projekata u kojima smo sudjelovali kao izvođači edukativnih programa/radionica te kao partneri:

 1. EU projekt „Enhancing the School Curricula with
  the aim of promoting the Healthy Lifestyle”
  ,
  Srednja strukovna škola Pula, ( od 04.02.2012. do 08.09.2013.)
 2. EU projekt „Šansa je u mojim rukama“
  (od 01.travnja 2015. u tijeku)
 3. EU projekt „Women are looking for a new opportunity / Žene traže novu šansu“
  (od 28.02.2015. u tijeku)

Stojimo na raspolaganju svim partnerima koji su zainteresirani da Učilište Lovran postane njihov partner prilikom prijave na natječaje za EU fondove.

Wellness kao životni stil i kao profesija pogoduje dobrom zdravlju, dobrom osjećaju i razvoju uspješne karijere.

Dodatne informacije

 • Blizina javnog prijevoza
 • Blizina parkinga