Presto centar

Upisi u tijeku

O nama

Presto (tal. - brzo, lako; lat. ~ praesto - izdvajati se, biti neuobičajen, izvrstan) edukacijski centar fokusiran je na kvalitetnu edukaciju putem posebno odabrane i provjerene PRESTO metode. U ponudi programa Presto edukacijskog centra nalaze se samo najkvalitetniji i provjereno funkcionalni programi koji se sastoje od nekoliko različitih vrsta tečajeva koji uključuju uz ostale i strane jezike, pripreme za fakultete i tečajeve za pomoć pri savladavanju nastave u osnovnim, srednjim školama i na fakultetima.

Presto u svakoj svojoj grani objedinjuje kvalitetu, jednostavnost, funkcionalne i provjerene metode, koja se očituje kroz mlade i dinamične no također i iskusne profesore-predavače, kako bi Vam pomogao u što bržem savladavanju određenih područja i pripremio Vas za nove izazove.

Strani jezici

Povest će Vas na putovanje kroz zemlju čiji će te jezik upoznati, naučiti i usavršiti. Osim upoznavanja sa povijesti i tradicionalnim običajima, upoznat ćete i ljude te živi govorni jezik.

Pripreme za državnu maturu i fakultete

Pomoći će Vam da u relativno kratkom roku obnovite svoje znanje te dobijete još mnoge informacije koje će Vam pomoći da s lakoćom položite prijemni ispit uđete u uži krug najboljih kandidata.

Radionice

Kroz kreativan pristup i različite tehnike naučit ćete nove vještine koje Vam mogu pomoći u svakodnevnom životu ili ih možete koristiti kao hobi.

Poduke

Dat će Vam sve potrebno znanje, razjasniti probleme s kojima se susrećete u svakodnevnoj nastavi i doprinijeti vašem znanju u cilju ne samo prolaska već i dobivanja najboljih ocjena iz određenih nastavnih predmeta.

Prevođenje

Riješit će vaše probleme kvalitetnog i brzog prevođenja privatne ili poslovne dokumentacije po potrebi uz ovjeru sudskog tumača.

Posvećeni edukaciji, odlučili smo se, kroz iskusne profesore i predavače, dati Vam najbolju naobrazbu kako bi ste uspjeli u školi, fakultetu ili na radnom mjestu!

Presto metoda - učinkovita i praktična

Naš edukacijski centar koristi izrazito učinkovitu i praktičnu metodu učenja: Presto metodu. Prilagođena je današnjim ubrzanim potrebama za svladavanjem jezika, a njena je posebnost u tome što svakom polazniku omogućuje provjeru osnovnih cjelina gradiva koje se uči. Time se detektiraju slabe točke pojedinca na kojima se intenzivno radi kako bi daljnje učenje bilo što učinkovitije i brže.

Kod svakog ćemo pojedinca ispitati njegovu konverzaciju, poznavanje gramatike, kvalitetu čitanja i pisanja te provjeriti ima li pravilan izgovor. Na temelju tih podataka moći ćemo izraditi poseban program učenja prilagođen Vama koji će u najkraćem roku omogućiti svladavanje Vaših slabih točaka i uspješno učenje stranog jezika.

Edukacija i znanje – ključ uspjeha u Vašem životu!

 

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza