Zdravstveno učilište Medical

Popust na ranu prijavu!

Video

About

Zdravstveno učilište Medical mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje vještine u području zdravstva te steći nova znanja i iskustva.

U sklopu Katedre za obrazovne programe polaznicima je na raspolaganju širok raspon edukacija s ciljem stjecanja novih vještina i znanja te s pravom upisa novostečenog zvanja u radnu e-knjižicu.

U sklopu Katedre za prekvalifikaciju i srednjoškolsko obrazovanje polaznicima je omogućeno steći novo zanimanje u području zdravstva.

Vizija & Misija

Naš je cilj biti potpora zdravstvenom sustavu te djelatnicima istog pružiti znanja i vještine kako bi bili što bolji u svom poslu.

Naša je misija pružiti našim klijentima partnerski odnos kroz praksu, razvoj, obrazovanje, razmjenu znanja i iskustava na način da osim znanjem i nadogradnjom osiguramo podršku u planiranju i razvoju karijere svakog polaznika. Organizacijom seminara, treninga i istraživanja, uz potporu naših partnera kroz inovativan pristup i vrhunski kadar omogućavamo polaznicima da grade karijeru i da budu spremni na izazove tržišta rada.