Festo

About

Festo je globalna obiteljska tvrtka na području automatizacije i didaktike.  Kao obiteljska tvrtka djelujemo iz holističke perspektive te preuzimamo odgovornost za globalno i lokalno djelovanje te želimo pridonijeti kvaliteti života i očuvanju resursa u kojima djelujemo s novim tehnologijama, znanjem i obrazovanjem.

Radimo ono što predajemo. Neovisno o obliku edukacije: standardne ili specijalizirane prema potrebama korisnika – fokus je uvijek na iskustvu iz prve ruke. Provodimo i analizu trenutnih potreba i stanja kako bi učinkovito uskladili sadržaj učenja s vašim poslovnim ciljevima. Po završetku analize prezentirati ćemo vam detaljni izvješće o trenutnim razinama znanja zaposlenika i plan razvoja potrebnih kompetencija i vještina za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Naša stručna edukacija bazirana je na rješavanju zadataka iz prakse. Polaznici su u mogućnosti brzo primjenjivati stečena znanja i rješavati sva pitanja i probleme koji se pri tom javljaju.

Kontinuirano pratimo nove trendove. Pred nama su novi izazovi digitalizacije industrije,  Industrija 4.0. Digitalizacija mijenja budućnost proizvodnje, ali istovremeno utječe na organizaciju tvrtke i zaposlenike. Kompetencije za Industriju 4.0   postaju ključan faktor uspjeha tvrtke. Kako bi vam pojednostavili putovanje u digitalnu budućnost Festo vas može pratiti i poduprijeti na vašem putu: od analize postojećeg stanja proizvodnje do implementacije koncepta Industrije 4.0 i edukacije zaposlenika.