Homeschooling (školovanje kod kuće: dobra opcija ili nužno zlo?

NUMERICUS ZAGREB

About

Tvrtka Numericus Zagreb već dugi niz godina je specijalizirana za usluge poduka iz raznih vrsta grana obrazovanja. Neke od karakteristike našeg tima su želja I težnja za napretkom svakog pojedinca koji polazi naše tečajeve.

Osim što smo došli do razine da imamo najluksuznije učionice te najmoderniju tehnologiju predavanja, najveća je kvaliteta u tome što svakom polazniku pristupamo individualno.

Luksuz kojeg tako reklamiramo nije slučajan, jer to samo pokazuje koliko nam je stalo do svakog našeg polaznika, što mu omogućuje da u što ljepšem I ugodnijem ambijentu može naučiti I savladati potrebna gradiva. Naš tim se sastoji od stručnih I iskusnih profesora, koji se iz dana u dan trude sve svoje znanje prenijeti na učenike. Preuzimamo na sebe odgovornost da mlade, željne znanja, usmjerimo prema pravim vrijednostima I vještinama koje su danas izuzetno bitne.

Luka Kobeščak Akademija izvrsnosti

Tko smo mi?

Luka Kobeščak Akademija mjesto je za one koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja. Usmjerena je na usluge poduka iz raznih područja poslovanja a naša predavanja sastoje se od teorijskog i praktičnog dijela čime obuhvaćamo sve ono što je potrebno kako bi kompletno usvojili znanje i naučili se njime koristiti u praksi. Akademija je precizno organizirana po elementima koji su potrebni svakom pojedincu kako bi kompletno usvojili sve korake poslovanja.
Naši edukacijski programi fokusirani su na konkretne poslovne izazove i svakodnevnu praksu
koje provodi tim vrhunskih edukacijskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima poslovanja. Uspješno poslovanje Akademije prvenstveno dugujemo suradnicima koji su spremni odgovorno ispuniti sve želje klijenata te im svojim znanjem i iskustvom pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Smatramo da je kvalitetna priprema ključ svakog uspjeha, a uz našu Akademiju prema uspjehu možete krenuti već danas.

Ciljevi?

Promoviramo osobni i profesionalni razvoj osoba koje pohađaju našu Akademiju i pružamo im kvalitetno obrazovanje kroz praktično orijentirane obuke. Naš cilj je obuka polaznika usvajanjem svih elemenata poslovanja koji su potrebni za rad u svakom poduzeću i radu poduzeća općenito te primjena naučenih teorija i vještina u praksi.

Misija?

Naša misija je želja i težnja za napretkom svakog pojedinca koji pohađa Akademiju, pružajući im najvišu razinu usluge kroz izuzetan tim iskusnih predavača. Želimo poslovanje koje može donijeti pozitivnu promjenu kakvu želimo vidjeti u svijetu.

Vizija?

Kroz poboljšanje poslovanja želimo postati Akademijom prvog izbora na ovim prostorima. Trajno sudjelovanje i podrška vašem uspjehu neizostavni su dijelovi našeg svakodnevnog života.