Princi consulting

About

Princi consulting okuplja stručnjake raznih profila i visoke razine stručnosti. Nudimo široku lepezu individualnih, inhouse i za javnost otvorenih edukacija među kojima su:

  • CBA – Corporate Bankarska Akademija
  • RBA – Retail Bankarska Akademija
  • NextGen Akademija iz Poduzetništva
  • Osnove financijske analize poduzeća
  • Osobne financije i održivost
  • Financijska pismenost za djecu i mlade i
  • Financijski nadzor u investicijskim kreditima
  • Kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima

kao i brojne druge tailor made edukacije u području financija, bankarstva, CSR i poslovnog upravljanja. Programe edukacija preuzmite na: Programi edukacija

Edukacije koje nudimo iz područja upravljanja osobnim financijama posebno su zanimljive jer se radi o programima koji se uklapaju u aktivnosti i projekte društvene odgovornosti, a krajnji korisnici osim zaposlenika mogu biti i njihova djeca. Programi su prilagođeni dobnoj skupini polaznika.

Naše su edukacije posebne zbog stručnosti predavača i jedinstvenih primjera iz prakse dvadesetogodišnjeg rada u renomiranim hrvatskim bankama, što je posebno važno u području procjene kreditnog rizika, ali i svim drugim aspektima bankarstva i financija. Time ćete se nakon edukacija osjećati spremni za rukovodeće poslove i Vi ćete biti oni koji će birati poslove koje želite raditi u svijetu bankarstva i financija.    

Polaznici su edukacije koje su naši edukatori provodili u zadnjih više od 10 godina uglavnom kroz Hrvatski institut za financijsku edukaciju, a sada i kroz Princi Consulting, uvijek opisali kao stručne, zanimljive, fokusirane, korisne, a ono što nas posebno veseli je kada vidimo da one otvaraju vrata novih poslovnih uspjeha polaznicima. Jer u današnjem svijetu, znanje je moć!

Stručnjaci Princi Consultinga su spremni ponuditi i usluge poslovnog savjetovanja poduzeća u odnosima s kreditnim institucijama, poslovanja s nekretninama, izrade investicijskih studija i poslovnih planova te organizaciju Smart Meetup Eventa ili sudjelovanje na panelima, konferencijama i seminarima.