Galbanum ustanova za obrazovanje odraslih

About

 

Ustanova za obrazovanje odraslih Galbanum iz Zagreba, osnovana je 2006. godine. Galbanum je Učilište terapijskih vještina i uspješno djeluje preko 10 godina. Tijekom postojanja u Galbanumu se uspješno educiralo skoro 1000 polaznika koji su edukacijom u Učilištu proširili svoje znanje, uspješno započeli samostalnu djelatnost, proširili svoje znanje iz područja prirodnih terapija te naučili tražiti načine poboljšanja kvalitete vlastitog života, života svojih obitelji i bližnjih. Mnogi naši polaznici promijenili su smjer svog života i obogatili ga na najbolji mogući način stjecanjem novih znanja i promjenom svojih profesionalnih života na bolje.

Učilište kontinuirano proširuje ponudu programa edukacije te svake godine uvodi barem jedan novi program vodeći računa da su u skladu s trendovima i potrebama tržišta. Programi Učilišta su promno kreirani i prilagođeni a sastoje se od teoretske i praktične nastave koju izvode vrhunski predavači i voditelji programa koji nesebično prenose svoje znanje polaznicima.

MISIJA

Mi smo obrazovna ustanova čija je misija promovirati edukaciju kao izvor mogućnosti razvoja pojedinca, na osobnom i poslovnom planu. Promičemo vrijednost edukacije koja zadovoljava fizičke, emotivne, mentalne i duhovne potrebe svakog čovjeka. Stvaramo i razvijamo kreativni potencijal pojedinca kao ključ za razvoj kreativnog potencijala društva u cjelini.

VIZIJA

Inovativnost i originalnost ugrađeni u metodičnost kao izvor učenja i podučavanja. Poduzetnički duh. Bliskost sa akterima okoline koja nas okružuje.

CILJ

Biti vodeća ( prepoznatljivi po kvaliteti i kompetencijama koje se stječu ) obrazovna institucija u Hrvatskoj edukaciju odraslih osoba iz područja prirodnih terapija i poduzetništva, uključujući edukaciju potrebnih preventivnih mjera za održavanje zdravog fizičkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog tijela.