Učilište Piramida znanja

Upisi u tijeku!

About

Već više od 10 godina promoviramo sasvim novi pristup učenju i obrazovanju. Danas kada su znanje i cjeloživotno obrazovanje neophodan čimbenik uspjeha, predstavljamo vam jedan fleksibilniji model učenja koji odraslim osobama uvelike olakšava savladavanje nastavnih sadržaja. U pružanju usluga obrazovanja pratimo trendove i zahtjeve tržišta.

Programi Učilišta Piramida znanja temeljeni su na ispitivanju potreba tržišta rada, u suradnji s poslodavcima, zavodom za zapošljavanje ili lokalnom zajednicom te uspješnoj realizaciji cjelokupnog obrazovnog procesa.

Provodimo programe iz različitih sektora koji su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Također, dio programa koji se provodi u Učilištu financira se putem sustava vaučera HZZ-a i besplatan je za polaznike (digitalni, zeleni i ostali programi).

Cjeloživotno obrazovanje dio je naše svakodnevice pa tako i naši zaposlenici i dalje aktivno uče i stječu nova znanja kako bismo bili u mogućnosti našim polaznicima pružiti ono najbolje što sustav obrazovanja odraslih nudi.