Web dizajner

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 godina(e)
EduCentar cijena: 5.605 kn 5.900 kn - 5% POPUSTA

Naziv: Škola za grafiku dizajn i medijsku produkciju

Kategorija: Tečajevi

Opis

Web dizajner djeluje na području Internetskih tehnologija i izrade Web sadržaja. U svom radu upotrebljava suvremenu informacijsko-komunikacijsku tehnologiju, računalnu opremu i programske alate s kojima oblikuje Web sadržaje.

Sudjeluje pri vizualnom oblikovanju i programiranju sadržaja namjenjenih objavi, ažuriranju i distribuciji na Internetu i ostalim medijskim platformama. Na radnom mjestu sudjeluje u marketinškim aktivnostima, obavlja savjetovanje klijenata , ugovara narudžbu, izrađuje plan rada, potom priprema računalnu i programsku opremu.

Također poznaje značajke različitih vrsta formata zapisa teksta, grafike, videa, zvuka i ostalih medijskih sadržaja. Pri radu ispunjava radnu dokumentaciju i dokumente. Web dizajner prati i nadzire rad tehničke opreme te brine za njezinu tehničku ispravnost, nadgleda ispravnost softverske i hardverske opreme. Kvalitetno komunicira s timom s tehničkog, tehnološkog i organizacijskog aspekta.

Web dizajner je osoba zadužena za dizajn, likovno i funkcionalno oblikovanje, objavljivanje, ažuriranje, razvoj i marketing web sajta.

 
Krajnja cijena za kandidate ovisi o broju razlikovnih ispita te razredu ili stupnju obrazovanja za kojeg se prijavljuje.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi