Stručni preddiplomski studij Sportskog menadžmenta

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 3 godina(e)
EduCentar cijena: Od 27.800 kn

Naziv: Aspira - visoka škola za menadžment i dizajn

Kategorija: Fakulteti Kategorija: Tečajevi

Opis

Ako želite studirati ono što stvarno volite, steći vrhunska menadžerska znanja i vještine, obaviti praksu u vodećim hrvatskim tvrtkama, biti organizator najvećih sportskih natjecanja, onda je Aspira pravi izbor za vas.
 
Visoka škola Aspira prva je i jedina visokoškolska ustanova u Hrvatskoj koja obrazuje sportske menadžere. U prvom planu Aspire je obrazovati studente po svjetskim standardima i pripremiti ih za konkretan rad u gospodarstvu.
 
ZAŠTO STUDIRATI NA ASPIRI?
 
Aspira studentima omogućava individualni pristup profesora, multidisciplinaran program te rad u malim skupinama. Studirajući u Visokoj školi Aspira moguće je  ostvariti brojne kontakte i sudjelovati u društvenim i sportskim aktualnostima kroz javne tribine i okrugle stolove koje Aspira redovito organizira. Izrazito je atraktivna i mogućnost prijelaza s drugih fakulteta, uz priznavanje položenih ispita.
 
Studijska putovanja, kao putovanje studenata u svibnju ove godine u Barcelonu gdje su prisustvovali utakmici Barcelona-Espanyol te prvi ušli u novu La Masiu (Barcelonin kamp) koja je još uvijek zatvorena za javnost, zasigurno će studentima ostati u nezaboravnom sjećanju. U Aspiri djeluje Novinarska grupa i Sportski klub koji nosi brojne pogodnosti i popuste pri korištenju raznih sportskih sadržaja.
 
Visoka škola Aspira ima razvijenu međunarodnu suradnju i suradnju s drugim visokoškolskim ustanovama u Hrvatskoj. Studenti su na taj način u mogućnosti upoznati druge kulture, povezivati se s međunarodnim institucijama, jačati znanje, razvijati tolerantnost prema različitostima, unaprijediti znanje stranih jezika i steći iskustvo koje im je ključno u traženju zaposlenja.
 
KOMBINIRAJTE RAD SA STUDIJEM
 
Studij se izvodi kao redoviti i izvanredni. Brojni sportaši poput sestara Zaninović, Sandre Paović, Marija Možnika, Tine Mihelić, Ivane Brkljačić, Nikole Vujčića, Igora Štimca, dokazuju da je zbog fleksibilnosti programa moguće kombinirati sportske i poslovne obveze sa studentskima. U skladu sa europskim standardima obrazovanja Aspira svojim studentima omogućava učenje na daljinu preko e-learning sustava Merlin, gdje su nastavni materijali dostupni 24 sata na dan, a izvanrednim studentima su omogućeni i izvanredni rokovi, te individualne konzultacije uz mentorstvo.
 
VRHUNSKA PRAKSA – NAJBOLJA PRIPREMA ZA TRŽIŠTE RADA
 
Aspira svojim studentima omogućuje praktičnu nastavu kroz sudjelovanje u organizaciji najvećih sportskih natjecanja i drugih manifestacija kao što su Euro Futsal 2012, IAAF World challenge Zagreb, Hajduk-Barcelona, TriStar natjecanje te mnogim drugima. Na taj način studenti stječu konkretna iskustva u organizaciji sportskih događaja, što značajno doprinosi njihovom umijeću primjene teorije u praksi i budućoj karijeri. Studentima je omogućena i razmjena iskustava s brojnim partnerima škole iz područja gospodarstva i turizma. 
 
STIPENDIJE
 
Učilište Aspira omogućuje opciju stipendiranja stručnog studija sportskog menadžmenta u tri kategorije:
- za kandidate slabijeg imovinskog stanja (uz uvjet vrhunskog uspjeha tijekom srednjoškolskog obrazovanja te nepostojanja radnog odnosa ili profesionalnog ugovora s nekim sportskim klubom)
- za sportaše
- za branitelje
 
KREDITIRANJE
U suradnji sa Zagrebačkom bankom, Učilište Aspira omogućuje kreditiranje fakultetskih programa pod povoljnim uvjetima.  

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi