Stručni preddiplomski studij Sportskog menadžmenta

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 3 godina(e)
EduCentar cijena: Od 27.800 kn

Naziv: Aspira - visoka škola za menadžment i dizajn

Kategorija: Fakulteti Kategorija: Tečajevi

Opis

Ako želite studirati ono što stvarno volite, steći vrhunska menadžerska znanja i vještine, obaviti praksu u vodećim hrvatskim tvrtkama, biti organizator najvećih sportskih natjecanja, onda je Aspira pravi izbor za vas.
 
Visoka škola Aspira prva je i jedina visokoškolska ustanova u Hrvatskoj koja obrazuje sportske menadžere. U prvom planu Aspire je obrazovati studente po svjetskim standardima i pripremiti ih za konkretan rad u gospodarstvu.
 
ZAŠTO STUDIRATI NA ASPIRI?
 
Aspira studentima omogućava individualni pristup profesora, multidisciplinaran program te rad u malim skupinama. Studirajući u Visokoj školi Aspira moguće je  ostvariti brojne kontakte i sudjelovati u društvenim i sportskim aktualnostima kroz javne tribine i okrugle stolove koje Aspira redovito organizira. Izrazito je atraktivna i mogućnost prijelaza s drugih fakulteta, uz priznavanje položenih ispita.
 
Studijska putovanja, kao putovanje studenata u svibnju ove godine u Barcelonu gdje su prisustvovali utakmici Barcelona-Espanyol te prvi ušli u novu La Masiu (Barcelonin kamp) koja je još uvijek zatvorena za javnost, zasigurno će studentima ostati u nezaboravnom sjećanju. U Aspiri djeluje Novinarska grupa i Sportski klub koji nosi brojne pogodnosti i popuste pri korištenju raznih sportskih sadržaja.
 
Visoka škola Aspira ima razvijenu međunarodnu suradnju i suradnju s drugim visokoškolskim ustanovama u Hrvatskoj. Studenti su na taj način u mogućnosti upoznati druge kulture, povezivati se s međunarodnim institucijama, jačati znanje, razvijati tolerantnost prema različitostima, unaprijediti znanje stranih jezika i steći iskustvo koje im je ključno u traženju zaposlenja.
 
KOMBINIRAJTE RAD SA STUDIJEM
 
Studij se izvodi kao redoviti i izvanredni. Brojni sportaši poput sestara Zaninović, Sandre Paović, Marija Možnika, Tine Mihelić, Ivane Brkljačić, Nikole Vujčića, Igora Štimca, dokazuju da je zbog fleksibilnosti programa moguće kombinirati sportske i poslovne obveze sa studentskima. U skladu sa europskim standardima obrazovanja Aspira svojim studentima omogućava učenje na daljinu preko e-learning sustava Merlin, gdje su nastavni materijali dostupni 24 sata na dan, a izvanrednim studentima su omogućeni i izvanredni rokovi, te individualne konzultacije uz mentorstvo.
 
VRHUNSKA PRAKSA – NAJBOLJA PRIPREMA ZA TRŽIŠTE RADA
 
Aspira svojim studentima omogućuje praktičnu nastavu kroz sudjelovanje u organizaciji najvećih sportskih natjecanja i drugih manifestacija kao što su Euro Futsal 2012, IAAF World challenge Zagreb, Hajduk-Barcelona, TriStar natjecanje te mnogim drugima. Na taj način studenti stječu konkretna iskustva u organizaciji sportskih događaja, što značajno doprinosi njihovom umijeću primjene teorije u praksi i budućoj karijeri. Studentima je omogućena i razmjena iskustava s brojnim partnerima škole iz područja gospodarstva i turizma. 
 
STIPENDIJE
 
Učilište Aspira omogućuje opciju stipendiranja stručnog studija sportskog menadžmenta u tri kategorije:
- za kandidate slabijeg imovinskog stanja (uz uvjet vrhunskog uspjeha tijekom srednjoškolskog obrazovanja te nepostojanja radnog odnosa ili profesionalnog ugovora s nekim sportskim klubom)
- za sportaše
- za branitelje
 
KREDITIRANJE
U suradnji sa Zagrebačkom bankom, Učilište Aspira omogućuje kreditiranje fakultetskih programa pod povoljnim uvjetima.  

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.