Dizajner noktiju - verificirani program

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 120 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Profokus

Kategorija: Tečajevi

Opis

PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE ULJEPŠAVANJA I NJEGE NOKTIJU JE JEDINI VERIFICIRANI PROGRAM TE NAMIJENE U RH.

Ako ste nadareni za dizajn noktiju i želite usavršiti svoj talent u vodećoj školi za to područje, program za dizajn noktiju Učilišta Profokus je upravo  ono što tražite!

Naš program je jedini verificirani program u Republici Hrvatskoj koji Vam nudi obrazovanje na području svih cjelina oblikovanja noktiju – od pripreme, manikure, ugradnje pa sve do oslikavanja i dizajna noktiju. Glavne značajke ovog programa su rad sa stručnim predavačima i izraženo individualni pristup koji polaznicima omogućuje brzo savladavanje najsuvremenijih tehnika ugradnje i dizajna noktiju.

Program je namijenjen svim motiviranim pojedincima koji imaju izražen interes za ovo područje i želju za kvalitetnom edukacijom i usavršavanjem kroz praktičan i dinamičan rad.

PROFESIONALNE CJELINE NASTAVE:

OSNOVE DERMATOLOGIJE, NJEGE I ZAŠTITE NOKTIJU

Upoznavanje s osnovama dermatologije, njege i zaštite noktiju kao i manikura prirodnoga nokta i osnove SPA programa.

METODE NADOGRADNJE I ULJEPŠAVANJA NOKTIJU

Praktična nastava sadrži metode ugradnje i postavljanja šablona, tipsi, jednofaznoga i trofaznog gela kao i dizajn nokta u tehnikama gela u boji i 3D gela. Pridana je posebna pozornost tehnici nail art kao i mogućnostima trajnoga laka u dizajnu nokta.

SPA PROGRAM, MANIKURA I OSLIKAVANJE NOKTIJU

Praktična nastava usmjerena je prema načinu oslikavanja i dizajniranja nokta, one stroke metodi oslikavanja nokta, oslikavanje nokta akvarel tehnikom te postupcima SPA manikure.

POSLOVNA KOMUNIKACIJA, ETIKA I ORGANIZACIJA RADA

Upoznavanje s profesionalnom etikom, terminologijom u poslu te rukovanje proizvodima i njihovo poznavanje. Predmet predstavlja i osnovna umijeća verbalne i neverbalne komunikacije neophodne u radu s klijentima.

ZAŠTITA I HIGIJENA NA RADU

Kroz kraći pregled provodi se upoznavanje sa zaštitom na radu, uvažavanje ekoloških zahtjeva, uključujući higijenu, sterilizaciju te dezinfekciju.

Profesionalno obrazovanje u čak 120 sati ove edukacije omogućiti će Vam samozapošljavanje kao i  visoku zapošljivost u zanimanju za kojim potražnja neprestano raste. Posebnost naše škole za nokte je što obuhvaća sve elemente koji su Vam potrebni za samostalno pokretanje uspješnog posla – uz zavidne vještine ugradnje i uljepšavanja noktiju steći ćete i znanje o poslovnoj etici i uspješnoj komunikaciji s klijentima.

MOGUĆNOST VERIFICIRANJA NEFORMALNOG OBRAZOVANJA!

Učilište Profokus pruža mogućnost pristupanja završnom ispitu za sve one koji već rade taj posao, a za svoja znanja, umijeća i sposobnosti nemaju certifikat s pravom upisa u radnu knjižicu, tj. u elektronsku evidenciju.

Upisi u program su trenutno otvoreni – prijavite se odmah i ostvarite čak 20% popusta na školarinu!

Nakon informativnog razgovora u Učilištu potpisuje se ugovor o obrazovanju. Danas Vam je dostupan i online upis. 

Obrazovna grupa s edukacijom kreće već u svibnju, a u cijenu programa uključen je i start paket – pribor za dizajn noktiju koji svi polaznici zadržavaju i nakon završetka Profokusove škole za nokte kako bi svoje novostečeno znanje odmah mogli primijeniti u praksi i uspješno nastaviti svoj daljnji profesionalni rad.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.