Dizajner noktiju - verificirani program

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 120 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Profokus

Kategorija: Tečajevi

Opis

PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE ULJEPŠAVANJA I NJEGE NOKTIJU JE JEDINI VERIFICIRANI PROGRAM TE NAMIJENE U RH.

Ako ste nadareni za dizajn noktiju i želite usavršiti svoj talent u vodećoj školi za to područje, program za dizajn noktiju Učilišta Profokus je upravo  ono što tražite!

Naš program je jedini verificirani program u Republici Hrvatskoj koji Vam nudi obrazovanje na području svih cjelina oblikovanja noktiju – od pripreme, manikure, ugradnje pa sve do oslikavanja i dizajna noktiju. Glavne značajke ovog programa su rad sa stručnim predavačima i izraženo individualni pristup koji polaznicima omogućuje brzo savladavanje najsuvremenijih tehnika ugradnje i dizajna noktiju.

Program je namijenjen svim motiviranim pojedincima koji imaju izražen interes za ovo područje i želju za kvalitetnom edukacijom i usavršavanjem kroz praktičan i dinamičan rad.

Profesionalne cjeline nastave:

OSNOVE DERMATOLOGIJE, NJEGE I ZAŠTITE NOKTIJU

Upoznavanje s osnovama dermatologije, njege i zaštite noktiju kao i manikura prirodnoga nokta i osnove SPA programa.

METODE NADOGRADNJE I ULJEPŠAVANJA NOKTIJU

Praktična nastava sadrži metode ugradnje i postavljanja šablona, tipsi, jednofaznoga i trofaznog gela kao i dizajn nokta u tehnikama gela u boji i 3D gela. Pridana je posebna pozornost tehnici nail art kao i mogućnostima trajnoga laka u dizajnu nokta.

SPA PROGRAM, MANIKURA I OSLIKAVANJE NOKTIJU

Praktična nastava usmjerena je prema načinu oslikavanja i dizajniranja nokta, one stroke metodi oslikavanja nokta, oslikavanje nokta akvarel tehnikom te postupcima SPA manikure.

POSLOVNA KOMUNIKACIJA, ETIKA I ORGANIZACIJA RADA

Upoznavanje s profesionalnom etikom, terminologijom u poslu te rukovanje proizvodima i njihovo poznavanje. Predmet predstavlja i osnovna umijeća verbalne i neverbalne komunikacije neophodne u radu s klijentima.

ZAŠTITA I HIGIJENA NA RADU

Kroz kraći pregled provodi se upoznavanje sa zaštitom na radu, uvažavanje ekoloških zahtjeva, uključujući higijenu, sterilizaciju te dezinfekciju.

Profesionalno obrazovanje u čak 120 sati ove edukacije omogućiti će Vam samozapošljavanje kao i  visoku zapošljivost u zanimanju za kojim potražnja neprestano raste. Posebnost naše škole za nokte je što obuhvaća sve elemente koji su Vam potrebni za samostalno pokretanje uspješnog posla – uz zavidne vještine ugradnje i uljepšavanja noktiju steći ćete i znanje o poslovnoj etici i uspješnoj komunikaciji s klijentima.

Mogućnost verificiranja neformalnog obrazovanja!

Učilište Profokus pruža mogućnost pristupanja završnom ispitu za sve one koji već rade taj posao, a za svoja znanja, umijeća i sposobnosti nemaju certifikat s pravom upisa u radnu knjižicu, tj. u elektronsku evidenciju.

Upisi u program su trenutno otvoreni – prijavite se odmah i ostvarite čak 20% popusta na školarinu!

Nakon informativnog razgovora u Učilištu potpisuje se ugovor o obrazovanju. Danas Vam je dostupan i online upis. 

Obrazovna grupa s edukacijom kreće već u svibnju, a u cijenu programa uključen je i start paket – pribor za dizajn noktiju koji svi polaznici zadržavaju i nakon završetka Profokusove škole za nokte kako bi svoje novostečeno znanje odmah mogli primijeniti u praksi i uspješno nastaviti svoj daljnji profesionalni rad.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi