Dizajner noktiju - verificirani program

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 120 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Profokus

Kategorija: Tečajevi

Opis

UPISI U TIJEKU!

PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE ULJEPŠAVANJA I NJEGE NOKTIJU JE JEDINI VERIFICIRANI PROGRAM TE NAMJENE U REPUBLICI HRVATSKOJ.

 

Ako ste nadareni za dizajn noktiju i želite usavršiti svoj talent u vodećoj školi za to područje, program za dizajn noktiju Učilišta Profokus je upravo ono što tražite!

Profokusov program je jedini verificirani program u Republici Hrvatskoj koji nudi obrazovanje na području svih cjelina oblikovanja noktiju – od pripreme, manikure, ugradnje pa sve do oslikavanja i dizajna noktiju. Glavne značajke ovog programa su rad sa stručnim predavačima i izražen individualni pristup koji polaznicima omogućuje brzo savladavanje najsuvremenijih tehnika ugradnje i dizajna noktiju.

Program je namijenjen svim motiviranim pojedincima koji imaju izražen interes za ovo područje i želju za kvalitetnom edukacijom i usavršavanjem kroz praktičan i dinamičan rad.

PROFESIONALNE CJELINE NASTAVE:

OSNOVE DERMATOLOGIJE, NJEGE I ZAŠTITE NOKTIJU

Upoznavanje s osnovama dermatologije, njege i zaštite noktiju kao i manikura prirodnog nokta i osnove SPA programa.

METODE NADOGRADNJE I ULJEPŠAVANJA NOKTIJU

Praktična nastava sadrži metode ugradnje i postavljanja šablona, tipsi, jednofaznog i trofaznog gela, kao i dizajn nokta u tehnikama gela u boji i 3D gela. Pridana je posebna pozornost nail art tehnici, kao i mogućnostima trajnog laka u dizajnu nokta.

SPA PROGRAM, MANIKURA I OSLIKAVANJE NOKTIJU

Praktična nastava usmjerena je prema načinu oslikavanja i dizajniranja nokta, one stroke metodi oslikavanja nokta, oslikavanju nokta akvarel tehnikom te postupcima SPA manikure.

POSLOVNA KOMUNIKACIJA, ETIKA I ORGANIZACIJA RADA

Upoznavanje s profesionalnom etikom, terminologijom u poslu te rukovanje proizvodima i njihovo poznavanje. Predmet predstavlja i osnovna umijeća verbalne i neverbalne komunikacije neophodne u radu s klijentima.

ZAŠTITA I HIGIJENA NA RADU

Kroz kraći pregled provodi se upoznavanje sa zaštitom na radu, uvažavanje ekoloških zahtjeva, uključujući higijenu, sterilizaciju te dezinfekciju.

Profesionalno obrazovanje u čak 120 sati ove edukacije omogućit će pojedincima samozapošljavanje, kao i visoku zapošljivost u zanimanju za kojim potražnja neprestano raste. Posebnost Profokus škole za dizajn noktiju je također i u tome što obuhvaća sve elemente koji su potrebni za samostalno pokretanje uspješnog

posla. Uz zavidne vještine ugradnje i uljepšavanja noktiju polaznici stječu i znanje o poslovnoj etici i uspješnoj komunikaciji s klijentima.

MOGUĆNOST VERIFICIRANJA NEFORMALNOG OBRAZOVANJA!

Učilište Profokus pruža mogućnost pristupanja završnom ispitu za sve one koji već rade taj posao, a za svoja znanja, umijeća i sposobnosti nemaju certifikat s pravom upisa u radnu knjižicu, tj. u elektronsku evidenciju.

Nakon informativnog razgovora u Učilištu se potpisuje ugovor o obrazovanju, a danas vam je dostupan i online upis.

U cijenu programa uključen je i start paket – pribor za dizajn noktiju. Svi polaznici zadržavaju pribor i nakon završetka Profokusove škole za dizjan noktiju kako bi svoje novostečeno znanje odmah mogli primijeniti u praksi i uspješno nastaviti svoj daljnji profesionalni rad.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.