Semestralni tečajevi stranih jezika

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 80 sat(i)
EduCentar cijena: 1.912,50 kn 2.125 kn - 10% POPUSTA

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi

Opis

Cognitina semestralna online škola stranih jezika uključuje najsuvremeniju online metodu koju kombiniramo mentoringom i online predavanjima uživo kako bismo iskoristili najbolje osobine iz oba svijeta – fleksibilnost i sve ostale prednosti e-learninga te znanje i iskustvo vrhunskih profesora. Za njemački, engleski, francuski, talijanski ili španjolski jezik upišite neki od stupnjeva:

Osnovni stupnjevi (A1/A2)
A1 - početnici
A2 - korisnici s predznanjem osnova

Srednji stupnjevi (B1/B2)
B1 - prijelazni stupanj
B2 - samostalni korisnici

Napredni stupanj (C1)
C1 - vrlo napredni korisnici

Semestar traje tri mjeseca, a online predavanja održavaju se jednom tjedno po dva školska sata u večernjim satima. Predavanja se zasnivaju na programu e-tečaja Rosetta Stone Advantage, trenutno najnapredniju tehnologiju u online učenju jezika, a kojem polaznici imaju pristup tijekom godine dana.

Sveukupno je u programu 80 sati učenja, a uključuje predavanja vođena iskusnim profesoricama jezika, vježbe konverzacije i samostalan rad uz jednogodišnji pristup e-learning materijalima za učenje stranog jezika Tell me more online.

Za sudjelovanje na predavanjima uživo i za rad na e-learning materijalima potrebno je imati pristup Internetu i slušalice s mikrofonom.

Termin: na upit

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi