MS Word

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 15 sat(i)
EduCentar cijena: 270 kn 300 kn - 10% POPUSTA

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi

Opis

MS Word je aplikacija za pisanje i uređivanje teksta. Online tečaj se sastoji od dva dijela: 1. stupanj i 2. stupanj. 

MS Word 1. stupanj – upoznat ćete se s radnom okolinom aplikacije MS Word, naučiti osnovne principe rada s tekstualnim dokumentima, selektiranja i uređivanja teksta, te kretanja kroz dokument. Tečajem obrađujete i slanje tekstualnih dokumenata te njihov ispis. 

MS Word 2. stupanj – ovaj dio nadopunjava 1. stupanj na način da obrađuje naprednije tehnike rada s tekstualnim dokumentima: to je rad s više dokumenata, različiti pogledi na dokument, kopiranje i premještanje teksta, prenošenje oblikovanja, numeriranje stranica, rastavljanje riječi i odlomaka te postavljanje prekida stranice. Učite se također i radu s tablicama i slikama, posebnim znakovima, tabulatorima, numeričkim i listama s grafičkim oznakama. Ovdje ćete naučiti koristiti alate za automatsko ispravljanje teksta, provjeru pravopisa i gramatike, traženje i zamjenu riječi te kreiranje zaglavlja i podnožja.

Metoda rada

Tromjesečni ili jednogodišnji pristup e-learning tečaju na portalu edukacija.net. Korisnik sadržaju pristupa putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 90 ili 365 dana, 24 sata dnevno.

Termin

Pristup tečaju može se aktivirati prema želji korisnika.

Predznanje

Osnovna znanja rada na računalu

Trajanje pristupa e-tečaju

365 dana

Trajanje podrške

365 dana

Uvjerenje

da

Besplatni pristup

Ako Vas zanima kako tečaj izgleda, a niste sigurni da je to ono što tražite, javite se u Cognitu i zatražite pristup programu, potpuno besplatno i bez obaveze!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi