MS Excel

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 15 sat(i)
EduCentar cijena: 270 kn 300 kn - 10% POPUSTA

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi

Opis

MS Excel je aplikacija za rad s tablicama, izračunima te grafovima. Online tečaj se sastoji od dva dijela: 1. stupanj i 2. stupanj.

MS Excel 1. stupanj

Upoznaje vas s radnom okolinom Excela, uči vas kako napraviti novu ili raditi s postojećom radnom knjigom. Obrađujete metode rada s podacima, selektiranje ćelija, uređivanje tablica i podataka, a ovdje ćete se upoznati s formulama te mogućnostima prilikom ispisa. 

MS Excel 2. stupanj

Ovaj dio nadopunjava 1. stupanj na način da detaljno obrađuje rad s formulama, apsolutnim i relativnim adresama, detaljno se bavi uređenjima znakova, brojeva, datuma i tablica. Također, uči vas kako možete maksimalno koristiti tipkovnicu, kako koristiti formule i stvarati grafikone. Naučit ćete označavati (selektirati), kopirati i premještati podatke, te kako Excelov dokument povezati s bazom podataka.

Metoda rada

Tromjesečni ili jednogodišnji pristup e-learning tečaju na portalu edukacija.net. Korisnik sadržaju pristupa putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 90 ili 365 dana, 24 sata dnevno.

Termin

Pristup tečaju može se aktivirati prema želji korisnika.

Predznanje

Osnovna znanja rada na računalu

Trajanje pristupa e-tečaju

365 dana

Trajanje podrške

365 dana

Uvjerenje

da

Besplatni pristup

Ako Vas zanima kako tečaj izgleda, a niste sigurni da je to ono što tražite, javite se u Cognitu i zatražite pristup programu, potpuno besplatno i bez obaveze!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi