MS PowerPoint

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 15 sat(i)
EduCentar cijena: 270 kn 300 kn - 10% POPUSTA

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi

Opis

MS PowerPoint je aplikacija za rad s prezentacijskim slajdovima. Ovaj tečaj uvest će vas u osnove korištenja PowerPointa, predstaviti vam osnovne dijelove aplikacije i naučiti vas kako kreirati novu prezentaciju.

Naučit ćete raditi s tekstom, crtežima, slikama i ostalim objektima koji bi se mogli naći u prezentaciji. Ovdje ćete savladati rad s Master slajdom, naučiti mijenjati pozadinu slajda, raditi s natuknicama, proredima i zabilješkama... Tečajem obrađujete i napredne tehnike PowerPointa poput animacije objekata, animacije prijelaza sa slajda na slajd, pregled prezentacije te prilagodbu ispisa. 

Metoda rada

Tromjesečni ili jednogodišnji pristup e-learning tečaju na portalu edukacija.net. Korisnik sadržaju pristupa putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 90 ili 365 dana, 24 sata dnevno.

Termin

Pristup tečaju može se aktivirati prema želji korisnika

Predznanje

Osnovna znanja rada na računalu

Trajanje pristupa e-tečaju

365 dana

Trajanje podrške

365 dana

Uvjerenje

da

Besplatni pristup

Ako Vas zanima kako tečaj izgleda, a niste sigurni da je to ono što tražite, javite se u Cognitu i zatražite pristup programu, potpuno besplatno i bez obaveze!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi