Biblioteka Books 24x7

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 1 godina(e)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi

Opis

Books24x7 najveća je svjetska online poslovna, informatička, financijska i inženjerska biblioteka s preko 87.246 naslova. Biblioteka se sastoji od desetak kolekcija: 

 • ITPro
  Kolekcija je namijenjena IT profesionalcima koji moraju držati korak s novim tehnologijama kao što su programski jezici, metodologije programiranja, network security, telekomunikacijski protokoli, strategije upravljanja u IT-u itd. Biblioteka sadrži >15.598 naslova i idealna je za developere, web specijaliste, mrežne i sistemske administratore, programere, administratore baza podataka, IT menadžere, tehničare, tehničku podršku i produkt menadžere.
 • BusinessPro
  kolekcija broji preko 11.813 naslova koji pokrivaju teme kao što su vođenje timova i organizacija, izrada poslovnih planova, vještine intervjuiranja i pregovaranja, prodajne vještine, vođenje projekata itd. Korisnici mogu biti iz svih disciplina koje se oslanjaju na menadžerske i poslovne vještine - prodaja, ljudski potencijali, marketing, voditelji projekata, menadžment i sl.
 • Office Essentials
  Kolekcija s preko 1.082 naslova koji pokrivaju standardne Microsoft Office aplikacije kao što su Microsoft Word, Microsoft Excel i druge...
 • EngineeringPro
  Kolekcija ima preko 5.548 naslova koji su relevantan izvor informacija o inženjerskim tehnologijama, temeljnim teorijskim saznanjima iz oblasti zračnog, kemijskog, civilnog, telekomunikacijskog, software inženjerstva itd. Kolekcija se izvrsno nadopunjuje sa Six Sigma metodologijama, inženjerskim menadžmentom, matematičkim znanostima, područjima koja se bave sigurnosno-zdravstvenom problematikom, telekomunikacijama...
 • Analyst Perspectives
  Kolekcija s tekstovima stotina tehnoloških savjetničkih tvrtki uključuje originalne i ekskluzivne sadržaje, tjedne newslettere i licencirane izvještaje desetaka kompanija za istraživanje i analizu tržišta. Trenutno broji preko 4.779 naslova.
 • Exec Blueprints
  Ekskluzivna kolekcija s preko 1.258 naslova koji predstavljaju skup najboljih praksi i strateških pitanja kritičnih za viši i izvršni menadžment. Autori tekstova su lideri strateškog poslovanja vodećih korporacija u svijetu.
 • Exec Summaries
  851 sažetaka najprodavanijih poslovnih knjiga s dinamnikom punjenja od tridesetak best-of-the-best knjiga godišnje, uz audio snimke autora.
 • FinancePro
  Kolekcija od preko 1.998 naslova, koja bi trebala biti pri ruci svakom financijeru. Sadrži sve potrebne i ključne financijske i računovodstvene informacije, tekstove o standardima, upravljanjima rizicima, procedurama audita itd.
 • Well-BeingEssentials
  Iznimna kolekcija preko 1.460 knjiga, studija i članaka koji obrađuju svakodevne probleme zaposlenih poput roditeljstva, stresa na radnom mjestu, prehrane, planiranja i raspodjele budžeta, održavanja veze među partnerima itd...
 • i video kolekcije Leadership Development Channel & 50 Lessons
  Kolekcija je namijenjena menadžerima i liderima, a radi se o edukativnom online rješenju koje kombinira interaktivne online događaje "uživo" i snimljene video materijale u kojima sudjeluju svi poznati svjetski gurui iz leadership i menadžment područja. LDC uključuje preko 2.980 video materijala, a kolekcija 50 Lessons preko 1.561 intervjua od oko 300 najcjenjenijih svjetskih poslovnih lidera. Video lekcije u trajanju od nekoliko minuta donose kratke, zanimljive i u formi naracije ispričane dojmljive osobne priče istaknutih poslovnjaka, namijenjene prvenstveno poslovnoj publici.  

Kupac kolekcije/a ostvaruje neograničenu jednogodišnju pretplatu svim sadržajima unutar kolekcije, kao i automatski pristup svim novim naslovima koji se objave u kolekciji tijekom godine, a sam servis Books 24x7 korisniku pruža raznolikost opcija, jednostavnost korištenja, mogućnost pretraživanja na razini članaka, kao i mogućnost komunikacije i personalizacije. V

Metoda

Jednogodišnja pretplata na servis Books 24x7 i odabranu kolekciju/a (uključujući i sadržaje koji se dopunjuju u korisničkoj godini). Korisnik sadržaju pristupa putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 365 dana, 24 sata dnevno. 

Termin

Pristup kolekciji i servisu može se aktivirati prema želji korisnika.

Besplatni pristup

Ako Vas zanima nešto iz ponude, a niste sigurni da je to ono što tražite, javite se u Cognitu i zatražite pristup odabranoj kolekciji, potpuno besplatno i bez obaveze!

Upiti preko EduCentra nose 10% popusta!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi