Reward Management Systems - Organizacijski sustavi motiviranja i nagrađivanja

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 7 sat(i)
EduCentar cijena: 279 EUR
+ PDV
300 EUR -

Naziv: Mirakul edukacijski centar

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: On-line edukacija

Opis

Datum održavanja: 20. lipnja 2024. (09:00 - 16:00 h)

Mjesto održavanja: Hibridno - Canopy by Hilton Zagreb i Online

Seminar ‘Reward Management Systems – Organizacijski sustavi motiviranja i nagrađivanja’  modul je u sklopu HR Akademije koja se izvodi HIBRIDNO tako da polaznici koji nisu u mogućnosti sudjelovati na edukaciji u Zagrebu imaju mogućnost praćenja online live prijenosa seminara putem Zoom platforme. Komunikacija tijekom prijenosa je dvosmjerna, što podrazumijeva aktivno sudjelovanje svih, bez obzira na lokaciju praćenja iste. Ako niste u mogućnosti pratiti edukaciju u predviđenom terminu, istu možete pogledati kao snimku. Prijavu na seminar možete izvršiti na dnu stranice uz napomenu želite li pratiti edukaciju uživo, online ili kao snimku.

U današnjem dinamičnom okruženju organizacije bi trebale uzeti u obzir strategije nagrađivanja koje im omogućavaju realizaciju organizacijskih ciljeva i povećaju njezinu vrijednost. Kompilacija osobnih ciljeva koji su utkani u organizacijske ciljeve optimalna je kombinacija. Nemamo svi jednake potrebe, a samim tim niti jednake motivatore. Ako prepoznajete i razumijete ono što motivira ljude, tada u ruci imate najsnažniji alat kojim možete povećati produktivnost i postići optimalnu organizacijsku klimu.

Cilj je ovog seminara približiti vezu između motiviranja i nagrađivanja te prikazati osnovne alate, modele i mjere nagrađivanja kako bi ih polaznik primijenio u svojoj dnevnoj praksi.

Sadržaj seminara:

  • Orijentacija organizacije na ciljeve, rezultate i izazove
  • Koja je veza između motivacije i nagrađivanja? – Motivacijski i kompenzacijski karakter plaće
  • Suvremeni principi i zakoni motivacije zaposlenika – praktična „to do“ tablica
  • Intrinzične i ekstrinzične nagrade -  primjena u poslovnoj praksi, izazovi
  • Koliko platiti? Planovi plaće prema postignuću – case study
  • Individualni, grupni i organizacijski  sustavi nagrađivanja zaposlenika – primjeri
  • Direktne i indirektne managerske kompenzacije – primjeri
  • Modeli nagrađivanja (prodajni, administrativni, operativni) – primjeri iz prakse

Cilj seminara:

Ukazati na potencijal produktivnosti koji leži u otkrivanja potreba i motivatora zaposlenika, razviti orijentaciju na ciljeve i uspjeh, dati alate za individualni razvoj planova plaće prema postignuću, dati alate za razvoj programa nagrađivanja koji je usklađen s organizacijskim ciljevima i strategijom organizacije, upoznati alate, tehnike i mogućnosti koje pružaju praktični suvremeni principi motivacije i nagrađivanja zaposlenika kako bi se povećala produktivnost i postigla optimalna organizacijska klima.

Jezgrovita i jasna prezentacija obogaćena je praktičnim primjerima iz hrvatske i svjetske prakse, kraćim problemskim zadatcima i jednom studijom slučaja koji osiguravaju razumijevanje sadržaja seminara. Upoznavanje na početku osigurava razmjenu iskustava i  intenzivno korištenje sinergija grupnog rada, a izmjena aktivnosti osigurava dinamiku.

Predavačica:
Dr.sc. Jasminka Samardžija

Ciljna skupina polaznika:

Edukacija je namijenjena onima koji žele održati ili stvoriti poticajnu organizacijsku klimu u kojoj se koristi maksimum kompetencija svakog zaposlenika: direktori poduzeća, voditelji ljudskih potencijala, voditelji timova, manageri ključnih kupaca, voditelji projekata te voditelji prodaje.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o  uspješno završenom seminaru.

Kotizacija:

Redovna cijena seminara: 300,00 € + PDV

Promotivna cijena za uplate do 12. lipnja 2024.: 279,00 € + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu seminara.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.