NLP znanje iz prve ruke

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 2 dan(a)
EduCentar cijena: 541,50 kn + PDV 570 kn - 5% POPUSTA

Naziv: Miroras centar za osobni rast i razvoj

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Znamo da ste do sada bili pozivani na razne edukacije i možda ste sa nekima bili manje ili više zadovoljni. I dobro je da je tako, jer to samo znači da sada imate iskustva i da dobro znate što to što točno ne želite, a što je to, što želite. Kada znate što želite  izbor je lak i jednostavan, zar ne? Složit ćete se sa nama da godine nisu važne, mnogo je važnije usuditi se upravo nešto napraviti za sebe, a sada je pravo vrijeme za odluku!
Prijavite se, doživite iskustvo i uvjerite se zašto su NLP vještine ono što čini razliku koja čini razliku u svakodnevnom životu i saznajte zašto je NLP za vas najbolji izbor!

U koliko želite: 
• biti uspješniji lider
• imati uspješniju komunikaciju
• saznati što je to utjecajna komunikacija
• voditi sebe i druge ka uspjehu
• upravljati sobom i drugima na putu ka uspjehu
• upravljati svojim emocijama tako da vas podržavaju 
• programirati vaše želje tako da se uvijek ostvaruju
• motivirati sebe i druge za sve izazovne zadatke
• sve ovo i još više od toga…

U koliko nešto od ovoga želite onda je NLP First step trening prava stvar za vas. Odaberite sada i odmah se prijavite za NLP First step trening. Dođite i uzmite alate i vještine koji će vas podržati na putu ka uspjehu. 

Mi vjerujemo da u koliko netko može napraviti, uspjeti… onda to svatko može! NLP nam daje odgovor kako nešto napraviti, uspjeti, ostvariti… jednostavno nam otkriva recept za uspjeh. NLP-a je skup alata, vještina i tehnika koje nam omogućavaju kreiranje željenog uz preuzimanje kontrole za naše izbore!
Glavna tajna uspjeha je sakrivena u citatu čuvenog Henry Forda: "Ako vjeruješ da možeš i ako vjeruješ da ne možeš u pravu si." U što ćete vi vjerovati ovisi da li ćete krenuti prema prosječnosti ili prema vrhu. Vi birate, jer sami znate što je za vas najbolje!

Prijavite se i iskoristite pogodnosti našeg promotivnog NLP treninga First step koji je ujedno i naš prvi od devet modula NLP praktičarskog treninga.

Što dobivate na NLP First step treningu:

  • Cjelokupno znanje prvog modula NLP praktičarskog treninga
  • First step je prvi modul praktičarskog NLP treninga, nakon kojeg možete, u koliko želite, nastaviti NLP praktičarski trening!

Sada je prava prilika da upoznate NLP, naučite kako iskoristiti nevjerojatnu moć vašeg uma i uzmete NLP znanje iz prve ruke!

Investicija za NLP First step trening: 570,00 kn + PDV

Miroras centar je mjesto sigurnog i vidljivog rasta sa trenerskim, bračnim parom Mladenović. Kvaliteta naših treninga je zajamčena znanjem, iskustvom, pozitivnom energijom, radom u malim grupama što osigurava individualni pristup svakom polazniku. 
Miroras centar daje visoku razinu znanja što potvrđujemo našim certifikatima akreditirani od tri najpoznatije svjetske međunarodne asocijacije INHNLP, ABNLP i IANLP po čemu smo jedinstveni u regiji. 
Želite li da su vaši NLP certifikati potvrda znanja, kompetencije i priznati širom svijeta, NLP treninzi Miroras centra vam to osiguravaju. 

Budite inspirativni i uzmite najbolje za vas! 
Zakoračite u čarobni svijet NLP-a, doživite vaše NLP iskustvo i uvjerite se u vrijednost NLP vještina za 21. stoljeće.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi