NLP Praktičarski trening

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 18 dan(a)
EduCentar cijena:
1.299,22 EUR (9.789 kn) + PDV

Naziv: Miroras centar za osobni rast i razvoj

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Znamo da ste do sada bili pozivani na razne edukacije i možda ste s nekima bili manje ili više zadovoljni. Dobro je da je tako, jer to samo znači da sada imate iskustva i da dobro znate što to točno ne želite, a što je to što želite. Složit ćete se sa nama da godine nisu važne, mnogo je važnije usuditi se i nešto napraviti za sebe. Sada je pravo vrijeme za odluku i napraviti razliku za kvalitetan pomak u svom životu, prijavite se za NLP praktičarski trening koji počinje 18. i 19. veljače 2023.

Složit ćete se sa nama da godine nisu važne, mnogo je važnije usuditi se upravo nešto napraviti za sebe, a sada je pravo vrijeme za odluku!
Prijavite se, doživite iskustvo i uvjerite se zašto su NLP vještine ono što čini razliku koja čini razliku u svakodnevnom životu i saznajte zašto je NLP za vas najbolji izbor!

Ukoliko želite:

 • biti uspješniji lider
 • imati uspješniju komunikaciju
 • saznati što je to utjecajna komunikacija
 • voditi sebe i druge ka uspjehu
 • upravljati sobom i drugima na putu ka uspjehu
 • upravljati svojim emocijama tako da vas podržavaju
 • programirati vaše želje tako da se uvijek ostvaruju
 • motivirati sebe i druge za sve izazovne zadatke
 • sve ovo i još više od toga…

Ukoliko nešto od ovoga želite onda je NLP praktičarski trening prava stvar za vas, Odaberite sada i prijavite se! Dođite i uzmite za sebe alate i vještine koje ćete podržati na putu ka uspjehu.

NLP praktičarski trening je za sve vas koji želite razvijati svoj osobni i profesionalni život. Naš NLP praktičarski trening uključuje sve osnovne i napredne tehnike i znanja koja Vam omogućuju ostvarivanje uspjeha u poslovnom i privatnom životu. Odlučite napraviti razliku i kvalitetan pomak u svom životu i prijavite se za NLP praktičarski trening.

Vjerujemo da u koliko netko može napraviti, uspjeti, onda to svatko može! NLP nam daje odgovor kako nešto napraviti, uspjeti, ostvariti, jednostavno nam otkriva recept za uspjeh . NLP-a je skup alata, vještina i tehnika koje nam omogućuju kreiranje željenog uz preuzimanje kontrole za naše izbore!

Glavna tajna uspjeha sakrivena je u citatu čuvenog Henryja Forda: "Ako vjeruješ da možeš i ako vjeruješ da ne možeš u pravu si." U što ćete vjerovati ovisi hoćete li krenuti prema prosječnosti ili prema vrhu. Vi birajte, jer sami znate što je za vas najbolje!

Miroras centar je mjesto sigurnog i vidljivog rasta sa trenerskim, bračnim parom Mladenović . Kvaliteta naših treninga je zajamčena znanjem, iskustvom, pozitivnom energijom, radom u malim grupama što osigurava individualni pristup svakom polazniku.

Miroras centar daje visoku razinu znanja što potvrđujemo našim certifikatima akreditiranima od tri najpoznatije svjetske međunarodne asocijacije INHNLP, ABNLP i IANLP po čemu smo jedinstveni u regiji.

Želite li da su vaši NLP certifikati potvrda znanja, kompetencija i priznanja diljem svijeta, NLP treninzi Miroras centra vam to osiguravaju.

Prijavite se na NLP praktičarski trening i uzmite NLP znanje iz prve ruke 18. i 19. veljače 2023.

Sadržaj treninga po modulima:

1. modul: uči 4 ključa uspjeha, učinkovito postavljanje ciljeva, uvjerenja uspješnih ljudi, učinkovit način uspostavljanja dobrog odnosa s Vašom okolinom, kako čitati verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

2. modul: objašnjava i uči zašto je nekom važna slika, nekom zvuk, nekom iskustvo i kako se uspješno koristiti u komunikaciji u ostvarivanju vlastitih ciljeva upravljanju ljudima, prodaji, motivaciji, pregovaranju, kako kontrolirati svoje reakcije i instalirati željene u specifičnim situacijama.

3. modul: omogućuje znanje lingvističkih obrazaca koje ruše svaki otpor sugovornika i podiže komunikaciju na visoku razinu, umijeće postavljanja pitanja i rješavanja problema, motivaciju ljudi, rješavanje konfliktnih situacija, vještinu pregovaranja

4. modul: otkriva šifru ljudskog uma (submodaliteta) koja NE MOGU pretvara u MOGU i razvija sposobnosti nalaziti pravo rješenje u konfliktnim situacijama tehnikom perceptivnih pozicija, te rješavanja negativnih reakcija tehnikom Premapiranja i kao i rješavanja ograničavajućih uvjerenja tehnikom dvostrukog Premapiranja. Uči tehnike učinkovitog vođenja sastanaka.

5. modul: otkriva tajnu motivaciju i kako ju koristiti motivirajući sebe i druge, u pregovaranju, upravljanju ljudima. Disneyeva strategija kreativnosti i umijeće kreiranja metafora koje su alat za izazivanje promjena i rješavanje problema kod djece i odraslih

6. modul: su dva dana u kojem se otkrivaju sve razine komunikacije i kako postati komunikator kojem se vjeruje i kojeg ljudi slušaju i slijede, učinkovite načine upravljanja timovima

7. modul: rješava neželjene navike i reakcije koje smanjuju učinkovitost pri izvršavanju poslovnih zadataka i upravljanju s ljudima /tehnike rješavanja dileme, tehnika VK disocijacije koja se koristi za rješavanje traume, tehnika Preuokviravanja u 6 koraka/

8. modul: rješava negativne emocije, prepreke i kreira našu budućnost u željenom smjeru pomoću temporalnih tehnika ili tvz. Vremenska Crta.

9. modul: je CERTIFIKACIJA koju čine usmena prezentacija, riješen test znanja i slamanje daske rukom.

Budite inspirativni i uzmite najbolje za vas, zakoračite u čarobni svijet NLP-a, doživite svoje NLP iskustvo i uvjerite se u vrijednost NLP vještina za 21. stoljeće.

Investicija za cjelokupni trening uključujući certifikaciju, skriptu, radne materijale je 9789,00 kn + PDV. (1300,00 eura + PDV)

Mogućnosti plaćanja:

 • 20% popusta za uplatu cijelog iznosa do 20.12.2022. Iznos uplate je 7831,20 kn + PDV (1040 eura + PDV)
 • 15% popusta za uplatu akontacije do 20.12.2022. u iznosu od 790,65 kn+ PDV (105 eura + PDV) uz mogućnost obročnog plaćanja. Rata je 111,11 eura + PDV. Vrijedi samo za privatne osobe.
 • 10% popusta za uplatu cjelokupnog iznosa do 10. veljače 2023. Iznos uplate je 1170,00 eura + PDV.
 • Mogućnost obročnog plaćanja 7 dana prije svakog modula. Iznos stopa je 144,44 + PDV. U koliko polaznik propusti modul, propušteni modul se uplaćuje i polaznik nadograđuje modul sa sljedećom grupom. Vrijeme nadoknade je neograničeno.

Trening počinje 18. i 19. veljače 2023. , u Miroras centru, Gruška 4, Zagreb.

Termini održavanja treninga su vikendom, uključujući subotu i nedjelju od 9-18 sati, s pauzom za ručak od 13-14.30, te dvije kraće pauze za kavu ili čaj.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.