Preddiplomski studij poslovne matematike i ekonomije

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 godina(e)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Kategorija: Fakulteti Kategorija: Tečajevi

Opis

Preddiplomski studij Poslovne matematike i ekonomije priprema te za uspješnu poslovnu karijeru u današnjem globaliziranom svijetu.

Studij je osmišljen u suradnji s najboljim hrvatskim i inozemnim stručnjacima sa zavidnim poslovnim i akademskim karijerama.

Uz intenzivno korištenje informacijske tehnologije i postojećih softvera, studenti usvajaju teorijska znanja koja osiguravaju poslovno – ekonomsko – matematičko – kvantitativnu podlogu za uspješan rad u Hrvatskoj, Europi i ostatku svijeta. Studente se priprema za rad u bankama, osiguravajućim društvima i drugim financijskim institucijama, administraciji, proizvodnim, distribucijskim, logističkim, telekomunikacijskim, softverskim i ostalim poduzećima.

Studenti mogu upisati preddiplomski studij Poslovne matematike i ekonomije isključivo na engleskom jeziku.

Individualan pristup

Studenti rade u malim grupama što omogućava individualni pristup i jamči visoku kvalitetu obrazovanja. Kroz interaktivne zadatke, projekte, konferencije i posjete tvrtkama, studenti imaju priliku usvojiti znanja i vještine potrebne za prilagodbu u globaliziranom poslovnom svijetu te steći komparativnu prednost na tržištu rada.

Learn from the best

Studenti uče od svjetskih lidera, stručnjaka iz industrije, vrhunskih akademika i poslovnih profesionalaca koji ih formiraju u lidere sposobne za rješavanje najsloženijih izazova.

Nove tehnologije i praktična znanja

Intenzivnim korištenjem informacijskih tehnologija i softvera studenti usvajaju teorijska znanja, uče samostalno programirati matematičke algoritme za rješavanje problema u poslovnoj praksi te na taj način produbljuju svoja znanja u smjeru financijske matematike i optimizacije.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.