Riješite se alergija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Miroras centar za osobni rast i razvoj

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Jesu li vam papirnate maramice, u proljeće i ljeti, najbolji prijatelji? Biljke kao što su bazga, lipa, ambrozija, različite trave postale su izvor vaših muka svake godine? Vi ste alergični ili je netko iz vaše okoline alergičan na pelud? Jeste li znali da prije 100 godina riječ alergija nije ni postojala?

U zadnjih desetak godina broj alergičara se povećao 7 puta. I želite se riješiti alergije? Želite uživati u prirodi bez šmrcanja, kihanja, suznih i natečenih očiju? Mislite da je to nemoguće.

Jeste li znali da se pomoću NLP-a na tisuće ljudi riješilo svojih alergija?

U NLP-u alergiju definiramo kao fobiju imunološkog sustava. Naš imunološki sustav prepoznaje određeni sastojak (npr. pelud biljaka) kao opasnost, što dovodi do čitavog niza vrlo neugodnih simptoma, dobro poznatih svim alergičarima i ljudima u njihovoj okolini. Alergije se javljaju bez nekog vidljivog razloga i mijenjaju svoj intenzitet iz godine u godinu (nekad se povećavaju, a nekad spontano nestanu).

Kako je moguće da spontano nestanu? Upravo to saznanje bila je misao vodilja Robertu Diltzu i suradnicima koji su kreirali NLP tehniku za rješavanje alergije kojom reprogramiramo naš imunološki sustav kako bi prestao prepoznavati pelud kao opasan sastojak.

Jedino što trebate jest povjerovati da je to ZA VAS moguće i javite nam se!

Dragana Mladenović NLP trener (nekad isto alergičarka) ima desetogodišnje iskustvo u rješavanju alergija.

"D. P. je bio godinama alergičan na ambroziju. Nakon prvog tretmana prestao je uzimati lijekove, a nakon drugog šetao je livadom, provjeravajući efekte tretmana i uživao opet u mirisima prirode."

"D. B. se pojavila alergija iznenada u 29 godini. Voljela je trčati, ali za vrijeme "vladavine ambrozije" trčanje je bila nemoguća misija. Nakon jednog tremana alergija se povukla i sada D. B. opet uživa u svojim svakodnevnim sportskim aktivnostima."

Naučite svoj imunološki sustav prepoznavati pelud biljaka kao bezopasne tvari i uživajte u mirisima prirode

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.