NLP - Savladajte i usvojite tehnike koje će vam pomoći da živite ispunjeniji i zadovoljniji život!

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Eppur si muove

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Savladajte i usvojite tehnike koje će vam pomoći da živite ispunjeniji i zadovoljniji život

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP), proučava komuniciranje, ljudsko ponašanje i procese koji se nalaze iza njih, odnosno:

  • “Neuro” – se odnosi na ljudski nervni sistem i činjenicu da informacije o svijetu primamo kroz naša osjetila (vida, sluha, dodira, mirisa i okusa), putem kojih kreiramo svoju realnost.
  • “Lingvističko” – se odnosi na riječi, odnosno na način kako koristimo jezik za predstavljanje i kreiranje našeg iskustva i za komunikaciju s drugima. Riječi su, dakle, ne samo sredstvo komuniciranja, već i sredstvo percipiranja.
  • “Programiranje” – odnosi se na unutrašnje procese, odnosno unutrašnje programe mišljenja, osjećanja i ponašanja. Sam termin dolazi iz svijeta kompjutora i način je opisivanja našeg ponašanja i navika koje, poput kompjutorskog softvera mogu biti promijenjene i nadograđene.

NLP je studija odličnosti i razvijen je iz znatiželje o tome što je to što razlikuje ljude i sisteme koji su odlični od onih koji su tek prosječni. Rezultat tog proučavanja je niz tehnika i ideja koje nam omogućuju da shvatimo kako opažamo svijet, kako uređujemo naše razmišljanje, emocije, jezik i ponašanje. Ove su razlike ono što čini razliku između prosjeka i odličnosti i one su predmet poučavanja individualnih polaznika naših NLP programa.

Neke od najpoznatijih NLP tehnika koje nam pomažu u odnosima s drugima, ali i u rješavanju vlastitih unutarnjih ograničenja i izazova, su: sidrenje, perceptivne pozicije, visual squash, rapport, unutarnje poravnanja, meta programi, preuokviravanje, submodaliteti, swish…

Prilagođavajući ih konkretnim poslovnim i životnim situacijama, tim tehnikama podučavamo i polaznike naših programa BUSINESS vježbaonicaUMIJEĆE RADA S DRUGIMAGROWTH MINDSET i TRENING TRENERA.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.