Coaching

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Eppur si muove

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Radite na osobnom rastu i razvoju uz podršku stručnog i povjerljivog trenera

Ovaj dio naše ponude namijenjen je svima Vama koji imate želju i potrebu raditi na vlastitom rastu i razvoju, individualno i sustavno vođenom od strane povjerljive, nepristrane i stručne osobe.

John Overdurf & Julie Silverthorn, poznati NLP treneri, coaching definiraju kao „profesionalni, povjerljivi odnos između dvoje ljudi, temeljen na otvorenosti, iskrenosti i integritetu, s namjerom da pomogne klijentima u nastojanju da žive kongruentan i ispunjujući život, koji počiva na njihovim vrijednostima, ciljevima i ishodima.“ .

Svi ponekad dođemo u situaciju kada trebamo razbistriti kojim putem dalje krenuti i kako – bilo privatno ili profesionalno. Često puta nam u takvim situacijama pomognu bliske osobe iz našeg okruženja, no ponekad nam treba stručna, povjerljiva i nepristrana osoba. Ukoliko ste trenutno u takvoj situaciji i baš trebate stručnost, povjerljivost i nepristranost – JAVITE NAM SE.

Coaching proces će Vam pomoći da jasno vidite i definirate svoju trenutnu problemsku situaciju, te da osvijestite najbolji način za njeno rješavanje. Najbolji – iz Vaše perspektive, a ne nečije tuđe. Coach Vam ne govori kako da živite svoj život, nego Vam pomaže definirati promjene koje želite napraviti u svom životu te kako ih napraviti. Drugim riječima, coaching nije isto što i savjetovanje ili terapija, nego je to motivirajući razgovor coacha i klijenta kroz koji klijent u sebi pronalazi rješenja za svoje problemske situacije, a coach ga vodi kroz taj proces.

Osim jasnog definiranja Vaših trenutnih problemskih situacija i osvještavanja i razvijanja vještina za njihovo rješavanje, svrha coachinga je i osvještavanje i razvoj vještina od kojih ćete dugoročno imati koristi u zahtjevnim poslovnim i životnim situacijama.

TRAJANJE pojedinačne coaching seanse je 1 do 1,5 sat, dok ukupan broj i dinamika coaching seansi ovise o ciljevima coachinga kao i o Vašoj spremnosti za promjene u željenom smjeru.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.