Početni tečaj informatike

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 30 sat(i)
EduCentar cijena:
119,45 EUR

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Windows – Word – Internet

Početni tečaj informatike namijenjen je osobama bez iskustva u korištenju računala (potpunim početnicima) tj. svima koji žele savladati osnovna znanja i praktične vještine korištenja računala za poslovne ili osobne potrebe. Polaznici se kroz tečaj upoznaju s osnovama računala, korištenjem miša i tipkovnice, radom u operacijskom sustavu MS Windows, pisanjem jednostavnih tekstova korištenjem MS Word-a te s korištenjem Interneta i elektroničke pošte. Rad s operacijskim sustavom uključuje brojne postupke koji su nam potrebni za svakodnevni rad na računalu poput rada s mapama i datotekama, pretraživanje podataka i sl. Kroz rad s programom za pisanje i obradu teksta MS Word, polaznici usvajaju ključne vještine pisanja i osnovnog uređivanja teksta poput otvaranja postojećeg dokumenta, pohranjivanja izmjena i ispisa dokumenta, kretanja kroz dokument, oblikovanja teksta, umetanja slika i jednostavnih tablica, numeriranja stranica te kreiranja zaglavlja i podnožja. Osim rada u operacijskom sustavu i programu MS Word polaznici također usvajaju osnovna teoretska znanja o Internetu i sigurnosti te uče koristiti pretraživače i elektroničku poštu.

Po završetku tečaja izdaje se potvrda o pohađanju tečaja. Znanja i vještine tečaja osnovnih informatičkih znanja polaznici mogu nadograđivati samostalno ili kroz neke od naših naprednijih tečajeva.

Trajanje tečaja 30 školskih sati
Za upis nije potrebno predznanje

Cijena osnovnog tečaja informatike je 900 kn. U cijenu je uključen PDV.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.