MS Excel – napredno korištenje

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 14 sat(i)
EduCentar cijena:
Od 79,63 EUR

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Budući da je MS Excel često korišten alat u administrativnim i financijskim poslovima, napredno poznavanje ovog programa značajno je za konkurentnost u tim područjima. Tečaj naprednog Excela namijenjen je polaznicima koji su završili tečaj osnova Excela ili imaju osnovna znanja o tabličnim kalkulacijama stečena samostalnim učenjem i radom, a žele usavršiti i proširiti svoje znanje naprednim sadržajima. Polaznici se kroz tečaj upoznaju s korisnim alatima koji olakšavaju i ubrzavaju rad u MS Excelu, upoznaju se s Booleovom algebrom te postupcima zaštite radnog lista i radne knjige. Osim toga polaznici uče koristiti napredne izračune i naredbe, te nadograđuju svoje poznavanje funkcija korištenjem funkcija konverzije i obrade nizova znakova, logičkih i uvjetnih funkcija te funkcija za rad s datumima. Usvajaju postupke naprednog oblikovanja tablica, uvjetnog oblikovanja ćelija, zaokruživanja brojeva i odbacivanja decimala te provjere unosa podataka. Konačno, polaznici u sklopu MS Excela također uče raditi s linearnim listama, kreirati i ažurirati jednostavne baze podataka, pretraživati, sortirati i filtrirati podatke, povezivati podatke između radnih listova i knjiga te izmjenjivati podatke s ostalim MS Office alatima.

Za praćenje tečaja potrebno je predznanje korištenja Excela koje se testira prije upisa. Po završetku tečaja izdaje se potvrda o pohađanju.

Trajanje tečaja 14 školskih sati
Za upis je potrebno predznanje

Cijena tečaja naprednog korištenja MS Excela je 600 kn. U cijenu je uključen PDV.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.