Prodavač

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

U sklopu organizacije robe, prodavač također vodi računa o tome da li roba sadrži štetne sastojke, da li ima grešku ili joj je prošao rok trajanja te takvu robu uklanja iz ponude. Uz to, skladištenje robe koja ne ide odmah u prodaju također zna spadati u odgovornosti prodavača. Prodavač periodički vrši inventuru koja podrazumijeva popisivanje robe, zaliha te izračunavanje ukupne vrijednosti. U konačnici poslužuje kupca, vrši naplatu te prikladno pakira kupljenu robu.

Budući da je posluživanje kupaca ključna djelatnost prodavača, naši polaznici u sklopu programa uz hrvatski uče još jedan strani jezik te se upoznaju s psihologijom prodaje i tehnikama vođenja prodajnog razgovora. Po pitanju organizacijskih odgovornosti i same prodajne djelatnosti polaznici usvajaju znanja iz područja trgovačkog računovodstva, ekonomskog poslovanja, poznavanja robe te higijene prehrane i namirnica. Uz sve navedeno polaznici se također upoznaju s osnovama psihologije marketinga te prezentiranjem i promoviranjem proizvoda.

KATEGORIJA: PREKVALIFIKACIJA / REDOVNI PROGRAM

Uvijeti za upis i trajanje programa

Ovaj srednjoškolski program moguće je upisati kao program prekvalifikacije što znači da je za upis potrebno imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu ili kao redovni program nakon završene osnovne škole. Program prekvalifikacije , ovisno o prethodno završenom srednjoškolskom programu, za zanimanje PRODAVAČ može trajati između 10- 24 mjeseca iako školovanje u ovom programu traje tri godine. Nakon izrade i obrane završnog rada izdaje se završna svjedodžba i stječe zvanje PRODAVAČ što se upisuje u radnu knjižicu.

Trajanje:

  • 10 - 24 mjeseci

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.