Poslovni tajnik

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 240 sat(i)
EduCentar cijena: 5.400 kn

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Program usavršavanja za zanimanje poslovne tajnice polaznice priprema za ispunjavanje raznih administrativnih, organizacijskih i financijskih zadataka. U sklopu programa polaznice usvajaju znanja iz osnova informatike te informatičke vještine poput naprednih tehnika MS Word-a, primjene komunikacijskih tehnologija i interneta te obrade podataka i poslovnih informacija primjenom programa MS Excel i MS Access. Budući da posao često zahtjeva rad na računalu, posebno na programima obrade i pisanja teksta, vještine brzog i točnog tipkanja značajna su prednost za ovo zanimanje te zbog toga program uključuje i vještine daktilografije. Osim informatičkih, program također uključuje znanja i vještine iz područja organizacije, financija i upravnih poslova poput osnova blagajničkog poslovanja, vještina organizacije sastanaka i vođenja zapisnika te poduzimanja radnji u upravnom postupku.

Da bi uspostavile uspješnu poslovnu suradnju sa klijentima i suradnicima, buduće poslovne tajnice također savladavaju vještine pismene i usmene poslovne komunikacije te osnove psihologije rada i principe timskog rada. Budući da se od poslovnih tajnica u poduzetništvu očekuje puno više od preuzimanja samo administrativnih poslova, polaznice će kroz program usavršavanja savladati i prezentacijske vještine, a posebna pažnja posvetit će se načinima organizacije vremena i posla u stresnom okruženju te organizacije osobnog rada.

Po završetku programa i položenom ispitu izdaje se uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u radnu knjižicu.

Uvijeti za upis u program: minimalno završena srednja škola

Trajanje programa 240 školskih sati
Minimalni uvjeti završena srednja škola

Cijena programa usavršavanja:  program usavršavanja za poslovnu tajnicu je 5.400 kn. Mogućnost plaćanja u 4 rate po 1.350 kn

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.