Poslovni tajnik

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 240 sat(i)
EduCentar cijena: 5.400 kn

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Program usavršavanja za zanimanje poslovne tajnice polaznice priprema za ispunjavanje raznih administrativnih, organizacijskih i financijskih zadataka. U sklopu programa polaznice usvajaju znanja iz osnova informatike te informatičke vještine poput naprednih tehnika MS Word-a, primjene komunikacijskih tehnologija i interneta te obrade podataka i poslovnih informacija primjenom programa MS Excel i MS Access. Budući da posao često zahtjeva rad na računalu, posebno na programima obrade i pisanja teksta, vještine brzog i točnog tipkanja značajna su prednost za ovo zanimanje te zbog toga program uključuje i vještine daktilografije. Osim informatičkih, program također uključuje znanja i vještine iz područja organizacije, financija i upravnih poslova poput osnova blagajničkog poslovanja, vještina organizacije sastanaka i vođenja zapisnika te poduzimanja radnji u upravnom postupku.

Da bi uspostavile uspješnu poslovnu suradnju sa klijentima i suradnicima, buduće poslovne tajnice također savladavaju vještine pismene i usmene poslovne komunikacije te osnove psihologije rada i principe timskog rada. Budući da se od poslovnih tajnica u poduzetništvu očekuje puno više od preuzimanja samo administrativnih poslova, polaznice će kroz program usavršavanja savladati i prezentacijske vještine, a posebna pažnja posvetit će se načinima organizacije vremena i posla u stresnom okruženju te organizacije osobnog rada.

Po završetku programa i položenom ispitu izdaje se uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u radnu knjižicu.

Uvijeti za upis u program: minimalno završena srednja škola

Trajanje programa 240 školskih sati
Minimalni uvjeti završena srednja škola

Cijena programa usavršavanja:  program usavršavanja za poslovnu tajnicu je 5.400 kn. Mogućnost plaćanja u 4 rate po 1.350 kn

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi