Specijalist uredske primjene osobnih računala

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 140 sat(i)
EduCentar cijena:
557,43 EUR

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Program osposobljavanja za specijalista uredske primjene osobnih računala namijenjen je osobama bez prethodnog iskustva u korištenju računala koje se žele naučiti samostalno služiti računalom u uredskom poslovanju. Cilj programa je da polaznik savlada osnovno i napredno korištenje alata i računalnih programa u Windows okruženju kako bi se po završetku programa mogao ravnopravno uključiti na tržište rada i konkurirati za bilo koje radno mjesto gdje je uvjet dobro poznavanje rada na računalu.

Program uključuje savladavanje osnovnih i naprednih postupaka, tehnika i alata u operacijskom sustavu MS Windows, osnovnu i naprednu obradu teksta s aplikacijom MS Word, osnovno i napredno korištenje programa MS Excel za rad s proračunskim tablicama te postupke primanja, slanja i organiziranja elektroničke pošte kao i učinkovito korištenje interneta. Sva područja bit će obrađena kroz praktičan rad na računalu s naglaskom na primjenu pojedinih vještina u uredskom poslovanju i savladavanju zadataka koji zahtijevaju rad s više programa i njihovo povezivanje.

Po završetku programa i položenom ispitu izdaje se uvjerenje o osposobljenosti koje se upisuje u radnu knjižicu. Osnovne teme programa su usklađene sa Syllabusom ECDL programa tako da program može ujedno poslužiti i kao priprema za polaganje 4 ECDL ispita i sjecanje početne ECDL diplome.

Trajanje programa 140 školskih sati
Minimalni uvjeti završena osnovna škola

Cijena programa osposobljavanja za specijalistu uredske primjene osobnih računala je 4.200 kn. Mogućnost plaćanja u 3 rate po 1.400 kn.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.