Osnovni poslovi pedikure

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 120 sat(i)
EduCentar cijena:
684,98 EUR

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Pedikeri nude usluge njege kože stopala i prstiju te uređivanja noktiju, a zaposlenje mogu naći u sklopu salona ljepote (u suradnji s kozmetičarima, frizerima ili šminkerima), wellness centara i lječilišnih ustanova.

Unutar programa osposobljavanja za osnovne poslove pedikure polaznici usvajaju osnove dermatologije i anatomije nokta i stopala te osnove pedikure i njege stopala da bi mogli točno procijeniti stanje klijenta i primijeniti odgovarajuću vrstu njege. Također se upoznaju s različitim vrstama pedikure te priborom i materijalom koji se koristi u sklopu pedikure, depilacije i njege kože stopala i prstiju. Kroz praksu polaznici programa usvajaju tehnike i postupke njege kože, uklanjanje ostarjele, zadebljane ili oštećene kože i žuljeva, te postupke uređivanja i lakiranja noktiju.

Uz navedene vještine polaznici će se upoznati s pravilima zaštite na radu, prve pomoći, postupcima održavanja osobne higijene i higijene prostora te postupcima dezinfekcije.

Budući da se značajan dio posla zasniva na dogovoru s klijentima te uključuje savjetovanje klijenta o održavanju njege kože stopala i prstiju, polaznici će također usvojiti vještine poslovne komunikacije te osnove psihologije komunikacije. Radi mogućnosti organizacije vlastitog poslovanja polaznici će doći u dodir i s osnovama organizacije radnog prostora i poslovnih procesa.

Radi uspješnog obavljanja postupaka unutar ovog zanimanja polaznici bi trebali imati koordinirane i vješte ruke, uredna osjetila opipa, zdrav vid te razvijene vještine komunikacije. Od važnosti je također entuzijazam i volja za usavršavanjem i praćenjem zdravstvenih i modnih trendova.

Po završetku programa i položenom završnom ispitu izdaje se uvjerenje o osposobljenosti za osnovne poslove pedikure što se upisuje u radnu knjižicu.

Trajanje programa 120 sati
Program mogu upisati osobe sa završenom osnovnom školom i navršenih 15 godina.

Cijena programa osposobljavanja za osnovne poslove pedikure programa 5.161,13 KN (685,00 EUR). Mogućnost plaćanja u 3 rate po 1.713 kn.

 
 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.