Osobni coaching

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Transforma d.o.o.

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Coaching program za razvoj rukovoditelja

Executive coaching ili individualno savjetovanje rukovoditelja jedan je od najučinkovitijih razvojnih programa namijenjen top managerima i rukovoditeljima svih razina. U nastavku dajemo sažeti prikaz programa – njegovih osnovnih elemenata i koraka. Prikaz koji slijedi opisuje okvir coaching procesa, koji se u dogovoru s rukovoditeljem kojem je namijenjen prilagođava i oblikuje kako bi zadovoljio njegove/njene specifične potrebe i ishode.

Cilj programa

Program ‘executive coaching’ namijenjen je facilitiranju osobne transformacije rukovoditelja u segmentu života i rada koji je ocijenjen kao područje njegovog/njenog razvoja.

Točnije…

“Coaching je profesionalni, povjerljivi odnos između dvoje ljudi, temeljen na otvorenosti, iskrenosti i integritetu, s namjerom da pomogne klijentima u nastojanju da žive kongruentan i ispunjujući život, koji počiva na njihovim vrijednostima, ciljevima i ishodima.” (John Overdurf & Julie Silverthorn)

Korištenjem integralnog pristupa, uzimajući u obzir cjelovitu ličnost i dugoročnu perspektivu kroz rad na aktualnim problemskim situacijama rukovoditelj rješava trenutne probleme, ostvaruje kratkoročne ishode i mijenja svoje funkcioniranje na različitim razvojnim razinama. Dajući klijentu strukturu, podršku i feedback, coaching koristi procese osobnog istraživanja i osvještavanja, kako bi se povećala razina svjesnosti i odgovornosti klijenta.

Time, osim što usavršava vještine vezane za aktualnu problematiku, klijent postiže dugoročno veću osobnu fleksibilnost, jača osobnu motivaciju za mijenjanjem u željenom smjeru te ostvaruje viši stupanj kongruencije i unutarnje ravnoteže u zahtjevnim poslovnim i životnim situacijama.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.