Executive MBA program

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 18 mjesec(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Executive MBA je dizajniran da potakne promišljanja o sadašnjim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja polaznika razvijaju se kroz više dimenzija te uključuju razvijanje strategije, operacija, organizacijskog ponašanja i vođenja elektroničkog poslovanja. Kroz praktične projekte tijekom studija polaznici mogu usporedno razvijati svoja znanja i vještine, svoju profesionalnu karijeru i doprinijeti razvoju svoje organizacije. Teorijska izobrazba i praktična primjena znanja osposobit će studente za uspješno i učinkovito vođenje svake organizacije. Uz suvremene metode nastave, ističu se i brojne poslovne simulacije koje uz razvoj analitičkih sposobnosti omogućuju studentima testiranje njihovih sposobnosti odlučivanja te sagledavanje posljedica donesenih odluka.

Dok unapređuju svoje interdisciplinarne vještine i znanja, polaznici će također osnažiti svoj socijalni kapital i proširiti svoju mrežu kontakata iskusnih profesionalaca.

Studij se izvodi u sljedećim vrstama:

Executive MBA

Executive MBA dizajniran je za profesionalce koji žele razviti znanja i vještine općeg (General) MBA-a te pruža jedinstvenu mogućnost za usavršavanje vikendima bez zanemarivanja poslovnih i obiteljskih obaveza. Po uzoru na najuspješnije svjetske programe, Executive MBA je interdisciplinarni MBA koji se sastoji od ključnih kolegija iz područja poslovnog upravljanja sa svih modula Diplomskog studija na ZŠEM-u. Temeljna je svrha pružiti polaznicima kolegije vrhunske kvalitete iz područja marketinga, managementa, financija i računovodstva kroz odličnu kombinaciju teoretskog i praktičnog znanja.

Vrsta studija: generalni MBA

Trajanje studija: 18 mjeseci

Struktura nastave: 18 produženih vikend predavanja

ECTS bodovi: 60

Jezik izvođenja: engleski jezik

Sadržaj i struktura

Executive MBA sastoji se od dva dijela: serije obveznih predavačkih modula i izrade diplomskog rada. Obvezni moduli osmišljeni su po principu klasičnog MBA programa, te su Executive MBA kolegiji identični i predavači isti kao na ostalim MBA programima. Posebna je pogodnost Executive MBA-a mogućnost provedbe praktičnog projekta u sklopu pisanja diplomskog rada, tijekom kojeg polaznici mogu raditi na primjeru svoje kompanije. Ovaj studij jedinstvene dinamike izvodi se kroz kombinaciju od 50% predavanja te 50% učenja kroz rad u grupama i rad na projektima putem internetske platforme za učenje. Ovaj jedinstveni hibridni pristup daje polaznicima dovoljno vremena za profesionalne i obiteljske obveze.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.