Executive MBA program

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 18 mjesec(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Executive MBA je dizajniran da potakne promišljanja o sadašnjim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja polaznika razvijaju se kroz više dimenzija te uključuju razvijanje strategije, operacija, organizacijskog ponašanja i vođenja elektroničkog poslovanja. Kroz praktične projekte tijekom studija polaznici mogu usporedno razvijati svoja znanja i vještine, svoju profesionalnu karijeru i doprinijeti razvoju svoje organizacije. Teorijska izobrazba i praktična primjena znanja osposobit će studente za uspješno i učinkovito vođenje svake organizacije. Uz suvremene metode nastave, ističu se i brojne poslovne simulacije koje uz razvoj analitičkih sposobnosti omogućuju studentima testiranje njihovih sposobnosti odlučivanja te sagledavanje posljedica donesenih odluka.

Dok unapređuju svoje interdisciplinarne vještine i znanja, polaznici će također osnažiti svoj socijalni kapital i proširiti svoju mrežu kontakata iskusnih profesionalaca.

Studij se izvodi u sljedećim vrstama:

Executive MBA

Executive MBA dizajniran je za profesionalce koji žele razviti znanja i vještine općeg (General) MBA-a te pruža jedinstvenu mogućnost za usavršavanje vikendima bez zanemarivanja poslovnih i obiteljskih obaveza. Po uzoru na najuspješnije svjetske programe, Executive MBA je interdisciplinarni MBA koji se sastoji od ključnih kolegija iz područja poslovnog upravljanja sa svih modula Diplomskog studija na ZŠEM-u. Temeljna je svrha pružiti polaznicima kolegije vrhunske kvalitete iz područja marketinga, managementa, financija i računovodstva kroz odličnu kombinaciju teoretskog i praktičnog znanja.

Vrsta studija: generalni MBA

Trajanje studija: 18 mjeseci

Struktura nastave: 18 produženih vikend predavanja

ECTS bodovi: 60

Jezik izvođenja: engleski jezik

Sadržaj i struktura

Executive MBA sastoji se od dva dijela: serije obveznih predavačkih modula i izrade diplomskog rada. Obvezni moduli osmišljeni su po principu klasičnog MBA programa, te su Executive MBA kolegiji identični i predavači isti kao na ostalim MBA programima. Posebna je pogodnost Executive MBA-a mogućnost provedbe praktičnog projekta u sklopu pisanja diplomskog rada, tijekom kojeg polaznici mogu raditi na primjeru svoje kompanije. Ovaj studij jedinstvene dinamike izvodi se kroz kombinaciju od 50% predavanja te 50% učenja kroz rad u grupama i rad na projektima putem internetske platforme za učenje. Ovaj jedinstveni hibridni pristup daje polaznicima dovoljno vremena za profesionalne i obiteljske obveze.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi