Tečajevi u ponudi

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Polyglotte Institute

Kategorija: Tečajevi

Opis

Programi Polyglotte Institutea jednaki su bez obzira na to učite li s nama na klasičnoj nastavi na našoj lokaciji u užem centru Zagreba ili ste se odlučili za online tečaj kojemu možete prisustvovati iz bilo kojeg dijela Hrvatske ili inozemstva. Naši programi uključuju sljedeće tečajeve:

Twice

Klasičan tečaj u kojem se družite sa svojim omiljenim profesorom dva puta tjedno. Tijekom tečaja na interaktivnoj nastavi razvijaju se sve jezične vještine – slušanje, govor, čitanje i pisanje, a zbog aktualnih tema i zanimljivog materijala nećete ni poželjeti markirati, časna riječ!

  • 32 x 75 min - 1790 kn

Špica

Ako ste na kraju radnog dana previše umorni da biste stigli napraviti mjesta u glavi za novi vokabular, dođite na naš subotnji tečaj. Sto minuta sata će Vam proći kao u sekundi jer nismo ovaj tečaj tek tako nazvali – zabavno je kao na špici u gradu.

  • 16 x 100 min - 1590 kn

Professional

Poslovni tečaj koji se oblikuje prema potrebama polaznika. Bez obzira na to radi li se o pravu, financijama ili marketingu, u svakom se tečaju koriste stručni časopisi te stvaran materijal polaznika koji koriste na svom poslu. Trajanje sata je 75 minuta i ukupno ima 32 sesije.

  • 32 x 75 min - 2000 kn

Fluent

Gramatičkim pravilima ste ovladali, razumijete uglavnom sve što pročitate i čujete na stranom jeziku, no kad treba razgovarati, jedva izustite riječ-dvije. Naš konverzacijski tečaj će Vam bezbolno razvezati jezik uz pomoć zanimljivih tema o kojima ćete diskutirati, a profesor će paziti na Vaš izgovor, ukazivati na pogreške te Vas potaknuti da ovladate složenim jezičnim konstrukcijama.

  • 16 x 90 min - 1500 kn

High Speed

Ako želite u kratkom roku osvježiti svoje znanje ili ga unaprijediti, intenzivan tečaj jezika u tome će Vam pomoći. Tečaj je osmišljen tako da se u kratkom vremenu pokrije optimalna količina radnog materijala.

  • 10 x 135 min - 1590 kn

Po mjeri

Imate važan razgovor za posao, trebate održati prezentaciju, želite na Erasmus program – to su samo neke od situacija u kojima bi Vam mogao zatrebati naš tečaj po mjeri. On se trajanjem i sadržajem kroji isključivo prema Vašoj potrebi, a nastava se odvija jedan na jedan, ili u mini grupi.

Sve cijene uključuju PDV.
Popust na drugi jezik 20%
Popust na treći jezik 30%
Popust na četvrti jezik 40%
...nastavi niz %
do PRAVOG POLIGLOTA

Tematske radionice

Namijenjene su polaznicima viših stupnjeva. Teme će biti vrlo raznolike, od tržišta rada u Australiji, preko francuske kuhinje, britanskog humora, nogometnog navijanja u Njemačkoj pa sve do udvaranja u Argentini. Uz vašeg profesora, radionice će ugošćavati i predavače iz stranih zemalja sa stvarnim iskustvom.

Svaka radionica traje 60 min, a cijena joj je 50 kn. Broj sudionika je ograničen.

Business program

Odlučili ste da je vrijeme da svoj studentski (ili post-studentski) život obogatite iskustvom ‘izvana’.

Želite dobiti stipendiju? Želite se prijaviti za posao u EU ili dalje? Ne znate otkud krenuti u svojoj potrazi: kako pripremiti dokumentaciju, kako oblikovati motivacijsko pismo, eseje i životopis?

Ne brinite se – iskusni smo u traženju (i dobivanju) stručnih praksi, internshipa, fellowshipa, dobivanju stipendija za kongrese, ljetne škole, dodiplomske i diplomske programe. Pružamo usluge i savjetovanje pri popunjavanju dokumentacije za stipendije, poslove i stručne prakse tj. pomoć pri formulaciji životopisa, molbi, motivacijskih pisama, eseja za prijavu itd. (neovisno o sektoru i državi u koju se prijavljujete).

Intervju na stranom jeziku

Prijavili ste se za posao ili stručnu praksu koju baš jako želite, već se vidite kako radite, učite i napredujete u novom timu, a sad ste pozvani na razgovor koji će biti na hrvatskom i engleskom (ili drugom stranom jeziku)! PANIKA! Mogu li ja to? Kako se adekvatno predstaviti na stranom jeziku? Što naglasiti, a što je bolje ne spominati?

Mi smo tu da vam pomognemo u pripremama za sve faze razgovora za posao.

Internship / stručna praksa

Studirate i dobro vam ide; ocjene nisu problem, osim faksa, bavite se i sportom, volontirate… Želite steći što više iskustva jer vam je već sada jasno da za pronalaženje posla nije dovoljno imati diplomu i znati strani jezik. Jasno vam je da je bitno proširiti iskustva, granice, umrežiti se!

Mislite da je stručna praksa ono što vam treba, ali ne znate kako pronaći prikladno mjesto?

Možemo vam pomoći; za odlazak izvan Hrvatske na određeno vrijeme na raspolaganju su vam stipendije, a mi ćemo vam pomoći pronaći prikladnu instituciju ili tvrtku gdje ćete moći odraditi svoju stručnu praksu.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera