Cost-Benefit analiza (CBA) za EU projekte - program cjeloživotnog obrazovanja

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 36 sat(i)
EduCentar cijena:
8.000 kn (1.061,78 EUR) + PDV

Naziv: Sveučilište Libertas

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Libertas međunarodno sveučilište pokrenulo je u suradnji s konzultantskom tvrtkom Logička matrica d.o.o certificirani seminar Cost-Benefit analiza (CBA) za EU projekte.

Predavanja i vježbe organizirani su na visokoj stručnoj razini u ciklusu predavanja od 36 sati, koja će biti održana kroz 6 uzastopnih dana (ponedjeljak-subota). Seminar završava ispitnim postupkom  tjedan dana nakon zadnjeg predavanja (subota) i dodjelom certifikata za uspješno provedeno obrazovanje.

Teme seminara i predavači su usmjereni na vrhunska praktična znanja i vještine potrebne pri izradi Cost-Benefit analize (CBA) koja je ključni korak u pripremi većine projekata financiranih od EU. S obzirom na složenost postupka izuzetno je važno detaljno poznavanje strukture analize i to kako samim stručnjacima koji sudjeluju u izradi EU projekata tako i naručiteljima tih usluga u cilju prepoznavanja rezultata Cost- Benefit analize.

U tom cilju seminar omogućuje potpuni pregled svih elemenata koje CBA obuhvaća, pregled prethodnih znanja uključivo prikupljanje, obradu i interpretaciju potrebnih ulaznih podataka za izradu analize. Ključni dio seminara su praktični primjeri i vježbe sa primjerima projekata koji su realizirani. Svaki polaznik seminara dobija i sve materijale sa predavanjima i primjerima, uključivo i Excel predloške, koji mogu biti operativno korišteni u realizaciji i pripremi dokumentacije za EU projekte.

Svi predavači su iskusni i educirani stručnjaci – izuzetni poznavatelji materije, što uz vrhunsku sveučilišnu infrastrukturu Libertasa, omogućuje izvrsne radne uvjete.

Raspored predavanja i vježbi pogledajte u brošuri.

Kako se prijaviti na seminar:

Prijave za upis rade se putem linka elektronske prijavnice!

Za dovršetak prijave potrebno je izvršiti plaćanje kotizacije prije planiranog početka održavanja seminara na račun Libertas međunarodnog sveučilišta:

DIU Libertas Međunarodno sveučilište
Zagreb, Trg J. F. Kennedy 6b
OIB: 98124140248
IBAN: HR9724920081100029602
BANKA: IMEX BANKA D.D. SPLIT

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.