Voditelj u zdravstvenom turizmu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 194 sat(i)
EduCentar cijena: Od 15.000 kn + PDV

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

                                                    

raspisuje

NATJEČAJ

za upis polaznika u program usavršavanja za voditelja/icu u zdravstvenom turizmu

 

Uvjeti za upis:

Završena viša/visoka škola bilo kojeg usmjerenja s jednom godinom radnog iskustva u poslovnoj organizaciji koja se bavi posredovanjem između korisnika i pružatelja usluge u zdravstvenom turizmu odnosno u zdravstvenom ili turističkom području, uz korištenje jednog stranog jezika u govoru i pismu.

 

Prilikom prijave potrebno je:

  1. ispuniti obrazac za prijavu dostupan na mrežnoj stranici Učilišta Ambitio – ovdje
  2. dostaviti: presliku svjedodžbe preddiplomskog studija ili diplome fakulteta, rodnog lista, domovnice, osobne iskaznice i potvrdu o radnom iskustvu u području zdravstva ili turizma.

Prijave za upis zaprimaju se od 25. veljače do 7. svibnja 2019. godine.

Upisi u program vršit će se od 8. do 15. svibnja 2019. godine odnosno do popunjenja slobodnih mjesta.

Dokumente za prijavu potrebno je slati e-mail info@uciliste-ambitio.hr , putem faksa, poštom ili osobno. Kandidati koji zadovolje uvjete za upis bit će obaviješteni i pozvani na upis na e-mail. Upisi će se vršiti u prostorijama Učilišta Ambitio, Kuniščak 1A, 10 000 Zagreb.

Početak nastave planiran je u svibnju 2019. godine.

 

 UČILIŠTE AMBITIO, Kuniščak 1A, Zagreb,

tel: 01 4677 802, fax: 01 4677 801, info@uciliste-ambitio.hr

www.uciliste-ambitio.hr

Ukoliko nemate potrebne uvjete za upis u program ili ste završili neku drugu školu postoji mogućnost neformalnog upisa u ovaj program i biranje pojedinačnih modula!!! Za više informacija pošaljite nam upit putem obrasca na dnu stranice.

Prvi program ovakve vrste u RH

Područja medicinskog turizma koji podrazumijeva i dentalni, lječilišnog turizma i medicinskog wellnessa, prodaje i marketinga, engleskog i talijanskog jezika, poduzetništva samo su neki od sadržaja u prvom programu ovakve vrste u RH. Program je izradilo Učilište Ambitio u proljeće 2017.g. s ciljem usavršavanja osoba zaposlenih u turističkom i zdravstvenom sektoru ili onih koji žele raditi samostalno poput agenata, facilitatora zdravstvenog turizma. Trenutno na domaćem tržištu ne postoji certificirani stručnjak u zdravstvenome turizmu koji bi mogao u potpunosti samostalno obuhvatiti kompletnu uslugu od organizacije usluge liječenja do smještaja na odabranoj destinaciji i pružanja turističkih usluga.

Moguće je dva načina svladavanja programa

Ciljani program koji nudi Učilište Ambitio moguće je svladavati na 2 načina, ovisno o potrebama korisnika. Kombiniranim izvođenjem nastave on-line putem i u učionici u trajanju od 6 mjeseci tijekom kojeg se svladavaju sve cjeline potrebne za rad u zdravstvenome turizmu uključujući sva područja ili  odabirom pojedinačnih modula ovisno o vlastitim potrebama i specifičnom području. Na taj način primjerice osoba koja je zaposlena u wellnessu, dentalu, lječilištu ili vodi vlastiti posao može sama odabrati područja u kojima joj nedostaje specifično znanje. Na taj način smo obrazovni program za voditelja u zdravstvenome turizmu, koji Učilište Ambitio nudi kao zaokruženu cjelinu, ponudili podijeljen na 13 zasebnih nastavnih cjelina. Time omogućavamo fleksibilnost i racionalnost polaznicima u izboru obrazovanja prema osobnoj potrebi odnosno potrebama poslodavaca. Prednost ovakvog obrazovanja je optimizacija i ušteda vremena u svladavanju željenih i potrebnih vještina, ali i ekonomičnost u plaćanju vlastitog obrazovanja gdje se plaća samo odabrana cjelina odnosno obrazovni modul. Svladavanje pojedinačnog modula omogućeno je u potpunosti putem e-učenja i ne zahtjeva dolaske u učionicu. Time smo omogućili polaznicima potpunu autonomnost i maksimalnu fleksibilnost. Do sada su ovaj program završile dvije generacije polaznika i u tijeku su upisi u novu 4. generaciju koja sa nastavom kreće u svibnju 2019.godine.

Rok prijave: 7. svibnja 2019. godine

Cijena: 18.000 kn ili 15.000 kn bez tableta 

Trajanje: 194 sati

U cijenu školarine polaznici dobivaju tablet/dlanovnik kao sredstvo za rad tijekom učenja.

Plaćanje školarine je moguće na 6 do 8 rata!!!

Više o samom programu kao i o kompetencijama možete saznati na internet stranici: www.uciliste-ambitio.hr/Programi/Zdravstveni turizam/Kompetencije.

Mišljenja polaznika ovog programa: http://uciliste-ambitio.hr/zdravstveni-turizam/misljenja-polaznika/

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi