Voditelj u zdravstvenom turizmu

Rok prijave: 8 dana do upisa
Trajanje: 194 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

                                                    

raspisuje

NATJEČAJ

ZA UPIS POLAZNIKA U PROGRAME OBRAZOVANJA ODRASLIH

 Program usavršavanja za voditelja/icu u zdravstvenome turizmu

Uvjeti za upis:

Završena viša/visoka škola bilo kojeg usmjerenja s jednom godinom radnog iskustva u poslovnoj organizaciji koja se bavi posredovanjem između korisnika i pružatelja usluge u zdravstvenom turizmu odnosno u zdravstvenom ili turističkom području uz korištenje jednog stranog jezika u govoru i pismu.

Prilikom prijave potrebno je dostaviti:

  1. popunjeni obrazac za prijavu dostupan na web stranicama Učilišta Ambitio – ovdje,
  2. presliku svjedodžbe preddiplomskoga studija ili diplome,
  3. presliku rodnog lista,
  4. presliku domovnice,
  5. presliku osobne iskaznice.

Prijave za upis zaprimaju se od 3. ožujka do 12. svibnja 2018. godine odnosno do popunjenja slobodnih mjesta.

Upisi u program vršit će se od 14. do 18. svibnja 2018. godine odnosno do popunjenja slobodnih mjesta. Prijave su moguće do kraja rujna 2018.godine.

Dokumente za prijavu potreb­no je slati putem e-maila, faxa, poštom ili osobno. Kandidati koji zadovolje uvjete za upis bit će obaviješteni i pozvani na upis putem e-maila i telefonom. Upisi će se vršiti u prostorijama Učilišta Ambitio, Kuniščak 1a, 10 000 Zagreb. Prilikom upisa potrebno je donijeti na uvid originale prethodno dostavljenih dokumenata.

Početak predavanja planiran je u listopadu 2018. godine.

 UČILIŠTE AMBITIO, Kuniščak 1a, Zagreb,

tel: 01 4677 802, fax: 01 4677 801, info@uciliste-ambitio.hrwww.uciliste-ambitio.hr

Ukoliko nemate potrebne uvjete za upis u program ili ste završili neku drugu školu postoji mogućnost neformalnog upisa u ovaj program i biranje pojedinačnih modula!!! Za više informacija pošaljite nam upit putem obrasca na dnu stranice.

Prvi program ovakve vrste u RH

Područja medicinskog turizma koji podrazumijeva i dentalni, lječilišnog turizma i medicinskog wellnessa, prodaje i marketinga, engleskog i talijanskog jezika, poduzetništva samo su neki od sadržaja u prvom programu ovakve vrste u RH. Program je izradilo Učilište Ambitio u proljeće 2017.g. s ciljem usavršavanja osoba zaposlenih u turističkom i zdravstvenom sektoru ili onih koji žele raditi samostalno poput agenata, facilitatora zdravstvenog turizma. Trenutno na domaćem tržištu ne postoji certificirani stručnjak u zdravstvenome turizmu koji bi mogao u potpunosti samostalno obuhvatiti kompletnu uslugu od organizacije usluge liječenja do smještaja na odabranoj destinaciji i pružanja turističkih usluga.

Moguće je dva načina svladavanja programa

Ciljani program koji nudi Učilište Ambitio moguće je svladavati na 2 načina, ovisno o potrebama korisnika. Kombiniranim izvođenjem nastave on-line putem i u učionici u trajanju od 6 mjeseci tijekom kojeg se svladavaju sve cjeline potrebne za rad u zdravstvenome turizmu uključujući sva područja ili  odabirom pojedinačnih modula ovisno o vlastitim potrebama i specifičnom području. Na taj način primjerice osoba koja je zaposlena u wellnessu, dentalu, lječilištu ili vodi vlastiti posao može sama odabrati područja u kojima joj nedostaje specifično znanje. Na taj način smo obrazovni program za voditelja u zdravstvenome turizmu, koji Učilište Ambitio nudi kao zaokruženu cjelinu, ponudili podijeljen na 13 zasebnih nastavnih cjelina. Time omogućavamo fleksibilnost i racionalnost polaznicima u izboru obrazovanja prema osobnoj potrebi odnosno potrebama poslodavaca. Prednost ovakvog obrazovanja je optimizacija i ušteda vremena u svladavanju željenih i potrebnih vještina, ali i ekonomičnost u plaćanju vlastitog obrazovanja gdje se plaća samo odabrana cjelina odnosno obrazovni modul. Svladavanje pojedinačnog modula omogućeno je u potpunosti putem e-učenja i ne zahtjeva dolaske u učionicu. Time smo omogućili polaznicima potpunu autonomnost i maksimalnu fleksibilnost. Do sada su ovaj program završile dvije generacije polaznika i u tijeku su upisi u novu generaciju koja sa nastavom kreće u listopadu 2018.godine.

Rok prijave: 1.10.2018. godine

Cijena: 18.000 kn ili 15.000 kn bez tableta 

Trajanje: 194 sati

U cijenu školarine polaznici dobivaju tablet/dlanovnik kao sredstvo za rad tijekom učenja.

Plaćanje školarine je moguće na 6 do 8 rata!!!

Više o samom programu kao i o kompetencijama možete saznati na internet stranici: www.uciliste-ambitio.hr/Programi/Zdravstveni turizam/Kompetencije.

Mišljenja polaznika 1.generacije polaznika ovog programa: http://uciliste-ambitio.hr/zdravstveni-turizam/misljenja-polaznika/

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi