Voditelj u zdravstvenom turizmu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 194 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

                                                    

raspisuje

NATJEČAJ

ZA UPIS POLAZNIKA U PROGRAME OBRAZOVANJA ODRASLIH

 Program usavršavanja za voditelja/icu u zdravstvenome turizmu

Uvjeti za upis:

Završena viša/visoka škola bilo kojeg usmjerenja s jednom godinom radnog iskustva u poslovnoj organizaciji koja se bavi posredovanjem između korisnika i pružatelja usluge u zdravstvenom turizmu odnosno u zdravstvenom ili turističkom području uz korištenje jednog stranog jezika u govoru i pismu.

Prilikom prijave potrebno je dostaviti:

  1. popunjeni obrazac za prijavu dostupan na web stranicama Učilišta Ambitio – ovdje,
  2. presliku svjedodžbe preddiplomskoga studija ili diplome,
  3. presliku rodnog lista,
  4. presliku domovnice,
  5. presliku osobne iskaznice.

Prijave za upis zaprimaju se  do popunjenja slobodnih mjesta.

Dokumente za prijavu potreb­no je slati putem e-maila, faxa, poštom ili osobno. Kandidati koji zadovolje uvjete za upis bit će obaviješteni i pozvani na upis putem e-maila i telefonom. Upisi će se vršiti u prostorijama Učilišta Ambitio, Kuniščak 1a, 10 000 Zagreb. Prilikom upisa potrebno je donijeti na uvid originale prethodno dostavljenih dokumenata.

Početak predavanja planiran je u listopadu 2018. godine.

 UČILIŠTE AMBITIO, Kuniščak 1a, Zagreb,

tel: 01 4677 802, fax: 01 4677 801, info@uciliste-ambitio.hrwww.uciliste-ambitio.hr

Ukoliko nemate potrebne uvjete za upis u program ili ste završili neku drugu školu postoji mogućnost neformalnog upisa u ovaj program i biranje pojedinačnih modula!!! Za više informacija pošaljite nam upit putem obrasca na dnu stranice.

Prvi program ovakve vrste u RH

Područja medicinskog turizma koji podrazumijeva i dentalni, lječilišnog turizma i medicinskog wellnessa, prodaje i marketinga, engleskog i talijanskog jezika, poduzetništva samo su neki od sadržaja u prvom programu ovakve vrste u RH. Program je izradilo Učilište Ambitio u proljeće 2017.g. s ciljem usavršavanja osoba zaposlenih u turističkom i zdravstvenom sektoru ili onih koji žele raditi samostalno poput agenata, facilitatora zdravstvenog turizma. Trenutno na domaćem tržištu ne postoji certificirani stručnjak u zdravstvenome turizmu koji bi mogao u potpunosti samostalno obuhvatiti kompletnu uslugu od organizacije usluge liječenja do smještaja na odabranoj destinaciji i pružanja turističkih usluga.

Moguće je dva načina svladavanja programa

Ciljani program koji nudi Učilište Ambitio moguće je svladavati na 2 načina, ovisno o potrebama korisnika. Kombiniranim izvođenjem nastave on-line putem i u učionici u trajanju od 6 mjeseci tijekom kojeg se svladavaju sve cjeline potrebne za rad u zdravstvenome turizmu uključujući sva područja ili  odabirom pojedinačnih modula ovisno o vlastitim potrebama i specifičnom području. Na taj način primjerice osoba koja je zaposlena u wellnessu, dentalu, lječilištu ili vodi vlastiti posao može sama odabrati područja u kojima joj nedostaje specifično znanje. Na taj način smo obrazovni program za voditelja u zdravstvenome turizmu, koji Učilište Ambitio nudi kao zaokruženu cjelinu, ponudili podijeljen na 13 zasebnih nastavnih cjelina. Time omogućavamo fleksibilnost i racionalnost polaznicima u izboru obrazovanja prema osobnoj potrebi odnosno potrebama poslodavaca. Prednost ovakvog obrazovanja je optimizacija i ušteda vremena u svladavanju željenih i potrebnih vještina, ali i ekonomičnost u plaćanju vlastitog obrazovanja gdje se plaća samo odabrana cjelina odnosno obrazovni modul. Svladavanje pojedinačnog modula omogućeno je u potpunosti putem e-učenja i ne zahtjeva dolaske u učionicu. Time smo omogućili polaznicima potpunu autonomnost i maksimalnu fleksibilnost. Do sada su ovaj program završile dvije generacije polaznika i u tijeku su upisi u novu generaciju koja sa nastavom kreće u listopadu 2018.godine.

Rok prijave: listopad.2018. godine

Cijena: 18.000 kn ili 15.000 kn bez tableta 

Trajanje: 194 sati

U cijenu školarine polaznici dobivaju tablet/dlanovnik kao sredstvo za rad tijekom učenja.

Plaćanje školarine je moguće na 6 do 8 rata!!!

Više o samom programu kao i o kompetencijama možete saznati na internet stranici: www.uciliste-ambitio.hr/Programi/Zdravstveni turizam/Kompetencije.

Mišljenja polaznika 1.generacije polaznika ovog programa: http://uciliste-ambitio.hr/zdravstveni-turizam/misljenja-polaznika/

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi