Voditelj u zdravstvenom turizmu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 194 sat(i)
EduCentar cijena:
Od 1.990,84 EUR + PDV

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi

Opis

 

                                                    

raspisuje

NATJEČAJ

za upis polaznika u program usavršavanja za voditelja/icu u zdravstvenom turizmu

 

Uvjeti za upis:

Završena viša/visoka škola bilo kojeg usmjerenja s jednom godinom radnog iskustva u poslovnoj organizaciji koja se bavi posredovanjem između korisnika i pružatelja usluge u zdravstvenom turizmu odnosno u zdravstvenom ili turističkom području, uz korištenje jednog stranog jezika u govoru i pismu.

 

Prilikom prijave potrebno je:

  1. ispuniti obrazac za prijavu dostupan na mrežnoj stranici Učilišta Ambitio – ovdje
  2. dostaviti: presliku svjedodžbe preddiplomskog studija ili diplome fakulteta, rodnog lista, domovnice, osobne iskaznice i potvrdu o radnom iskustvu u području zdravstva ili turizma.

Prijave za upis zaprimaju se od 25. veljače do 7. svibnja 2019. godine.

Upisi u program vršit će se od 8. do 15. svibnja 2019. godine odnosno do popunjenja slobodnih mjesta.

Dokumente za prijavu potrebno je slati na e-mail, putem faksa, poštom ili osobno. Kandidati koji zadovolje uvjete za upis bit će obaviješteni i pozvani na upis na e-mail. Upisi će se vršiti u prostorijama Učilišta Ambitio, Kuniščak 1A, 10 000 Zagreb.

Početak nastave planiran je u svibnju 2019. godine.

 

 UČILIŠTE AMBITIO, Kuniščak 1A, Zagreb,

tel: 01 4677 802, fax: 01 4677 801

www.uciliste-ambitio.hr

Ukoliko nemate potrebne uvjete za upis u program ili ste završili neku drugu školu postoji mogućnost neformalnog upisa u ovaj program i biranje pojedinačnih modula!!! Za više informacija pošaljite nam upit putem obrasca na dnu stranice.

Prvi program ovakve vrste u RH

Područja medicinskog turizma koji podrazumijeva i dentalni, lječilišnog turizma i medicinskog wellnessa, prodaje i marketinga, engleskog i talijanskog jezika, poduzetništva samo su neki od sadržaja u prvom programu ovakve vrste u RH. Program je izradilo Učilište Ambitio u proljeće 2017.g. s ciljem usavršavanja osoba zaposlenih u turističkom i zdravstvenom sektoru ili onih koji žele raditi samostalno poput agenata, facilitatora zdravstvenog turizma. Trenutno na domaćem tržištu ne postoji certificirani stručnjak u zdravstvenome turizmu koji bi mogao u potpunosti samostalno obuhvatiti kompletnu uslugu od organizacije usluge liječenja do smještaja na odabranoj destinaciji i pružanja turističkih usluga.

Moguće je dva načina svladavanja programa

Ciljani program koji nudi Učilište Ambitio moguće je svladavati na 2 načina, ovisno o potrebama korisnika. Kombiniranim izvođenjem nastave on-line putem i u učionici u trajanju od 6 mjeseci tijekom kojeg se svladavaju sve cjeline potrebne za rad u zdravstvenome turizmu uključujući sva područja ili  odabirom pojedinačnih modula ovisno o vlastitim potrebama i specifičnom području. Na taj način primjerice osoba koja je zaposlena u wellnessu, dentalu, lječilištu ili vodi vlastiti posao može sama odabrati područja u kojima joj nedostaje specifično znanje. Na taj način smo obrazovni program za voditelja u zdravstvenome turizmu, koji Učilište Ambitio nudi kao zaokruženu cjelinu, ponudili podijeljen na 13 zasebnih nastavnih cjelina. Time omogućavamo fleksibilnost i racionalnost polaznicima u izboru obrazovanja prema osobnoj potrebi odnosno potrebama poslodavaca. Prednost ovakvog obrazovanja je optimizacija i ušteda vremena u svladavanju željenih i potrebnih vještina, ali i ekonomičnost u plaćanju vlastitog obrazovanja gdje se plaća samo odabrana cjelina odnosno obrazovni modul. Svladavanje pojedinačnog modula omogućeno je u potpunosti putem e-učenja i ne zahtjeva dolaske u učionicu. Time smo omogućili polaznicima potpunu autonomnost i maksimalnu fleksibilnost. Do sada su ovaj program završile dvije generacije polaznika i u tijeku su upisi u novu 4. generaciju koja sa nastavom kreće u svibnju 2019.godine.

Rok prijave: 7. svibnja 2019. godine

Cijena: 18.000 kn ili 15.000 kn bez tableta 

Trajanje: 194 sati

U cijenu školarine polaznici dobivaju tablet/dlanovnik kao sredstvo za rad tijekom učenja.

Plaćanje školarine je moguće na 6 do 8 rata!!!

Više o samom programu kao i o kompetencijama možete saznati na internet stranici: www.uciliste-ambitio.hr/Programi/Zdravstveni turizam/Kompetencije.

Mišljenja polaznika ovog programa: http://uciliste-ambitio.hr/zdravstveni-turizam/misljenja-polaznika/

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.