English at Work

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: HalPet CENTAR POSLOVNE EDUKACIJE

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Program s poslovnim temama sastavljen od 20 online-lekcija.

English at Work je online-program koji se sastoji od 20 online-lekcija tzv. eLPC Impulsa od koji svaki obrađuje jednu, specifičnu poslovnu temu (financije, menadžment, komunikacija…) na jednostavan, zanimljiv i koristan način primjenjiv u poslovnoj komunikaciji i situacijama na engleskome jeziku. Program je iznimno koristan za sve poslovne ljude koji žele održavati postojeću razinu znanja jezika ili je nadograđivati i dodatno razvijati. Preduvjet za uspješno ovladavanje programom je razina znanja engleskoga jezika minimalno B1.1*.
Program English at Work osigurava dosljedno i ujednačeno online učenje. Lekcije opsegom, sadržajem i trajanjem odgovaraju modernom načinu učenja. Prednost programa je učenje poslovnih vještina i engleskog vokabulara u multimedijskoj formi (audio, video) popraćenog ekvivalentima na hrvatskom jeziku. Korisnici potom uvježbavaju naučeni sadržaj kroz zanimljive, interaktivne i multimedijske vježbe. Na kraju svake lekcije korisnik dobiva povratnu informaciju na naučeno kroz provjeru znanja.
*Prije početka programa potrebno je provesti online utvrđivanje razine znanja jezika.

POSEBNOST PROGRAMA:
Neograničen pristup eLPC Impulsu za vrijeme njegove vremenske dostupnosti tijekom koje korisnik sam određuje kad je spreman za provjeru i testiranje naučenog, a nakon koje odmah dobiva povratnu informaciju o uspješnosti.
KORISTI PROGRAMA:
Usvajanje korisnih znanja, vokabulara i vještina primjenjivih u svakodnevnim poslovnim situacijama; mogućnost preuzimanja dijelova sadržaja eLPC Impulsa kroz ukupno 20 PDF-ova.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera