Red Hat

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Sveučilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Stekni elitni status Linux profesionalca

Red Hat je svjetski lider među tvrtkama posvećenima Open Source softveru i najveći distributer Linux operativnih sustava.

S posljednje, jedne od najčešće citiranih lista najvećih globalnih kompanija – “Fortune Global 500“, čak 90% tvrtki se oslanja na Red Hat rješenja. Od aviokompanija do banaka preko telekomunikacija i zdravstva, vrlo traženi Red Hat stručnjaci svakodnevno sudjeluju u rješavanju rutinskih i kriznih situacija, u najvećim svjetskim IT okruženjima.

Želiš li im se pridružiti kao IT profesionalac, steći neke od najcjenjenijih certifikata na svijetu koji ti osiguravaju vještine za uvođenje promjena, brže i bolje, kreni od samog izvora! Pridruži se gotovo dva milijuna polaznika koji su kroz službene Red Hat treninge uspješno svladali izazove osmišljavanja, implementacije i održavanje Linux informacijskih sustava.

Algebra – Red Hat Certified Training Partner

Više od desetljeća pratimo trendove na području Linux i Open Source edukacije! Danas, kao Red Hat Certified Training Partner, Algebra brojnim postojećim i novim Linux korisnicima, nudi službene treninge i certifikaciju za najpoznatiji i najveći svjetski Linux brend.

Red Hat akademije

Namijenjena je IT profesionalcima bez iskustva u Linux sistemskoj administraciji koji će tijekom obrazovanja svoje kompetencije razviti preko stručnog obavljanja radnih zadataka iz domene Linux sistemskog administratora do razine samostalne implementacije i upravljanja mrežnim servisima te korištenja Bash shell scriptinga u cilju automatizacije i konfiguracije te troubleshootinga informacijskih sustava. Tijekom trajanja edukacije polazicima je osiguran ručak. Saznaj više

Namijenjena je IT profesionalcima bez iskustva u Linux sistemskoj administraciji koji će tijekom obrazovanja svoje kompetencije razviti do razine stručnog i samostalnog obavljanja radnih zadataka iz domene Linux sistemskog administratora. Tijekom trajanja edukacije polazicima je osiguran ručak. Saznaj više

Namijenjen je IT profesionalcima, nositeljima Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) certifikata, koji žele proširiti svoje kompetencije u Linux sistemskoj administraciji na korporativnoj razini i osigurati paket znanja i vještina potrebnih za sigurno pristupanje RHCE certifikacijskom ispitu. Tijekom trajanja edukacije polazicima je osiguran ručak. Saznaj više.

Pronađi svoju Red Hat edukaciju ili certifikat

Training Skills Assessment

Izvedba Red Hat edukacije

Red Hat seminari se izvode u 3 službena, ponešto različita formata:

a) tradicionalni – klasična izvedba nastave kakvu svi poznajemo. Predavač u živo izlaže gradivo, demonstrira korištenje alata, odgovara na pitanja polaznika i daje podršku za vrijeme samostalnog izvođenja vježbi.

b) hibridni – moderniji format izvođenja nastave uz stalnu fizičku prisutnost predavača, ali uz upotrebu gotovih snimljenih video materijala. Polaznici samostalno savladavaju teoretski i pokazni dio (demonstracije) lekcije pomoću gotovih, snimljenih video materijala. Predavač je cijelo vrijeme u učionici, na raspolaganju za dodatna pojašnjenja, odgovaranje na pitanja i podršku za vrijeme samostalnog izvođenja vježbi. Algebra uz službene Red Hat materijale za najpopularnije naslove, svojim polaznicima nudi video materijale na hrvatskom jeziku na korištenje tijekom trajanja treninga.

c) online u živo – edukacija ne poznaje granice uz pomoć tehnologije. Klasična ili hibridna nastava iz učionice prenosi se online u živo i online polaznici bez umanjenja kvalitete prate teoretska izlaganja i demonstracije predavača, postavljaju pitanja kroz instant poruke ili glasovno, sudjeluju u diskusijama s drugim polaznicima u učionici i online te pomoću remote lab-a udaljeno pristupaju na okolinu za izvođenje službenih vježbi.

Red Hat standard u Algebri kao Red Hat Certified Training Partner

U Algebri, Red Hat Akademije, treninge i certifikacijske ispite izvodimo sukladno visokim Red Hat standardima. Edukaciju provodimo uz potpuno ispunjavanje svih hardverskih i softverskih zahtjeva, oficijelne trening materijale koji su ekskluzivno pravo Red Hat studenata, certificiranog trenera s više od 10 godina iskustva u provedbi Red Hat treninga i ispita. Navedenom dodajemo i visoke Algebrine standarde koji svjedoče o iznimnoj kontroli kvalitete i više od 15 godina iskustva na području specijalističke informatičke edukacije.

Početak specijalističke Linux edukacije u Algebri vezan je uz treninge koji su bili dijelom IBM Advanced Career Education (IBM ACE) programa. Praćenje trendova na području Linux edukacije nastavljeno je kroz Novell Training Partner programa koji je naknadno usklađen s LPI (Linux Professional Institute) kurikulumom.

Algebrino aktivno sudjelovanje, uz kvalitetnu ponudu edukacije, na ovom području se očituje i kroz snažnu potporu DORS/CLUC konferenciji (Dani otvorenih računarskih sustava/Croatian Linux Users Conference) koju tradicionalno organiziraju naši partneri, dvije neprofitne udruge – HrOpen i HULK (Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet i Hrvatska udruga Linux korisnika).

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.