Programer internet aplikacija – C# i ASP.NET - online

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 160 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Otvoreno učilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Pohađajte nastavu programera internet aplikacija s radnog mjesta ili iz vlastitog doma!

Znate li da u Algebri možete pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem platforme Adobe Connect Algebra vam na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznajte prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja. Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku. Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.

Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset). Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.

Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!

Programer internet aplikacija – C# i ASP.NET

Svladajte moćan programski jezik za moćnu karijeru

Današnji rad na računalu daleko je napredovao i njegova osnovna značajka je prisutnost na internetu, što znači da nitko više ne radi na svojoj ‘radnoj površini’ ili desktopu. Uz svladavanje programskog jezika za razvoj web orijentiranih aplikacija, programerima se otvaraju brojne mogućnosti za rad jer web aplikacije neizostavan su element svakog interaktivnog mrežnog sjedišta.

Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina!

Što ćete znati nakon završetka?

Izrađivat ćete brzo i kreativno složene aplikacije poput web trgovina, društvene aplikacije poput foruma, složene aplikacije prema specifikacijama korisnika, aplikacije za upravljanje sadržajem (CMS). Posjedovat ćete napredno znanje korištenja baza podataka.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu.

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.