Radionica psihologije - On-line edukacija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 12 sat(i)
EduCentar cijena: 300 kn 550 kn - 250 kn popusta

Naziv: Pučko otvoreno učilište Zagreb

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

​RADIONICA PSIHOLOGIJE


NOVI CIKLUS RADIONICA PSIHOLOGIJE nudi vam dvije teme:


  • "KRIZNE I STRESNE SITUACIJE - SUOČAVANJE S NJIMA" - Ciklus se sastoji od šest radionica, svaka u trajanju od dva školska sata (ukupno 12 školskih sati). 
  • "MEĐULJUDSKI ODNOSI - PRIMANJE I DAVANJE LJUBAVI" - Ciklus se sastoji od šest radionica, svaka u trajanju od 2 školska sata (ukupno 12 školskih sati). 

RADIONICE ORGANIZIRAMO ZA TVRTKE I UDRUGE s minimalnim brojem od 5 polaznika. Organizacija nastave moguća i u prostorima naručitelja.


UVJETI UPISA: navršenih 15 godina života.

TRAJANJE RADIONICE: 12 sati.

CIJENA RADIONICE: 550,00 kn.

PROMOTIVNA CIJENA ZA NASTAVU NA DALJINU: 300,00 kn.


Više o nastavnicama:

MARIJA POPOVAC TOMŠIĆ
Rođena sam u Splitu 1980. godine. U Zagrebu sam završila studij psihologije (Hrvatski studiji, 2006) i postdiplomski stekla zvanje Klinički Gestalt psihoterapeut (IGW – Institut für Integrative Gestalttherapie Würzburg, Njemačka, 2017). Članica sam Hrvatske psihološke komore i Društva Gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske. Osim navedenog formalnog obrazovanja, usavršavala sam se i kroz kratke edukacije i stekla certifikate: “Dječja razvojna neuropsihologija”, “Psihologijska procjena u dječjoj dobi” (Centar za psihodijagnostičke instrumente Filozofskog Fakulteta u Zagrebu), “Izobrazba za rad sa zlostavljanom i zanemarenom djecom i njihovim obiteljima” (Poliklinika za zaštitu djece Grada Zagreba), “Asocijativne karte u psihoterapiji” (Udruga “Idemo dalje”, Zagreb). Radna iskustva sam stjecala kao predškolski psiholog u privatnom dječjem vrtiću, potom kao stručni suradnik psiholog na trogodišnjem programu “Podrška roditeljima djece oboljele od neuromuskularnih bolesti”, djelovala sam kao vanjska suradnica centara za socijalnu skrb u Zagrebu i Zaprešiću. U području kompetentnog roditeljstva provela sam radionice za roditelje u sklopu istoimenog projekta Udruge “Sunce”. Vanjska sam suradnica Udruge “Vjetar u leđa”, u kojoj već dekadu kreiram i provodim radionice za darovitu djecu. U Pučkom otvorenom učilištu Zagreb, kao vanjska suradnica, kreiram i provodim radionice za treću životnu dob. Nakon više od dekade raznolikih poslovnih iskustava, najveće ispunjenje u radu pronašla sam u području psihoterapije, individualnom i grupnom radu. Osobito uživam u podršci intrinzičnoj motivaciji za osobnim razvojem, učenjem i istraživanjem, kao i primjeni gestalt pristupa u oblikovanju stručnih radionica
.

CERTIFIKAT:  POTVRDA PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA ZAGREB O POHAĐANJU TEČAJA.


RAZINA OBRAZOVANJA:  neformalno obrazovanje  /  OBRAZOVNI SEKTOR:  Zdravstvo i socijalna skrb

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.