Pripreme za IELTS test

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Spot on CV

Kategorija: Tečajevi

Opis

IELTS (International English Language Testing System) služi za upis na strana sveučilišta diljem svijeta (Academic IELTS) ili kao dokaz poznavanja engleskog jezika radi preseljena ili zaposlenja (General IELTS). Test se sastoji od četiri dijela: slušanje, čitanje, pisanje i pričanje.

Academic ili General?

Dakle, postoje dva različita modula IELTS testa: Academic IELTS i General ILETS. Pričanje i slušanje su jednaki u oba modula, dok se čitanje i pisanje razlikuju. Academic IELTS vam je potreban ako želite studirati na preddiplomskim i diplomskim studijima na sveučilištima diljem svijeta ili ako ste stručnjak kojemu je potrebna profesionalna registracija, npr. doktori ili medicinske sestre. Ovaj format ispita temelji se na korištenju i razumijevanju akademskog engleskog jezika i cilj mu je procijeniti vašu spremnost za početak studiranja ili obuke u stranoj zemlji na engleskom jeziku. General IELTS vam je potreban ako želite migrirati u zemlju engleskog govornog područja (Australija, Novi Zeland, Kanada, Velika Britanija, itd.) ili ako želite pohađati obuku ili studij u zemljama engleskog govornog područja koji nisu pri sveučilištu. Test je fokusiran na testiranje osnovnih vještina snalaženja u širim društvenim i poslovnim okruženjima.

PROBNI TEST

Preporučuje se pisanje probnog testa (eng. „mock exam“) prije početka IELTS tečaja kako bismo saznali na kojoj ste razini i iz kojeg dijela testa vam treba najviše pripreme. Naglasak stavljamo na mjerljivost, a uvid u ove rezultate nam daje upravo to. Praćenje vašeg napretka od početka do kraja tečaja nam daje važne smjernice kako oblikovati pripreme, ali služe i kao dobra prognoza uspjeha na stvarnom testu.

Gdje se piše probni test?
Probni test možete polagati isključivo u učionicama škole gdje imamo mogućnost simulirati sve uvjete službenog testa te vam tako omogućiti najvišu kvalitetu usluge.

Koliko traje probni test?
Probni test traje jednako kao i službeni test s obzirom da se radi o simulaciji stvarnog testa.

IELTS PROBNI TEST
otprilike 2 sata i 45 minuta


INDIVIDUALNI TEČAJEVI

Individualni tečajevi su popularan odabir mnogih polaznika iz razloga što su krojeni isključivo po vašem predznanju, rezultatima vašeg probnog testa i jer omogućuju potpunu posvećenost profesora vašim potrebama i zahtjevima.  Namijenjeni su polaznicima koji žele postići osobni maksimum uz potpuno prilagođene pripreme i nastavu. Možete odabrati između dvije vrste individualnih tečajeva: (1) Standard ili (2) Blic.

1. Standardni tečaj

Standardni tečaj namijenjen je polaznicima koji žele temeljitu pripremu iz svih dijelova testa krojenu po individualnim rezultatima i predznanju. U sklopu standardnog tečaja uključena su 3 probna testa (ulazni, mid-course i izlazni probni test) kako biste razvili osjećaj za vrijeme, upoznali se sa strukturom testa, uočili mjesta gdje ima prostora za poboljšanje i stekli samopouzdanje prije polaganja službenoga testa. Uz simulirane probne testove, standardni tečaj uključuje i metode i tehnike rješavanja zadataka, analizu tipologije zadataka, analizu grešaka, domaće zadaće i stručne savjete s posebnim naglaskom na najkritičnije dijelove testa ovisno o rezultatu probnog testa.

Što je sve uključeno u cijenu tečaja?

 • 30 sati nastave
 • 3 probna testa (ulazni, mid-course i izlazni)
 • svi nastavni materijali
 • mnoštvo zadataka za vježbu
 •  one-on-one pristup
 • metode i tehnike rješavanja zadataka
 • analiza tipologije zadataka
 • analiza pogrešaka
 • domaća zadaća
 • stručni savjeti profesora s posebnim naglaskom na najkritičnije dijelove testa

2. Blic tečaj

Blic tečaj namijenjen je polaznicima koji se žele dodatno upoznati sa strukturom IELTS ili TOEFL testa kroz simulirane vježbe svih dijelova testa, a potom žele detaljnu analizu pogrešaka i stručno savjetovanje kako pristupiti zadacima koji se pokažu najkritičniji.  Naglasak je na praktičnim vježbama, korekciji grešaka i mnoštvu materijala za domaću zadaću.

Što je sve uključeno u cijenu tečaja?

 • 12 sati nastave
 • 1 probni test
 •  svi nastavni materijali
 • simulirane vježbe svih dijelova testa
 • detaljna analiza pogrešaka
 • stručno savjetovanje kako pristupiti zadacima koji se pokažu najkritičniji
 • one-on-one pristup
 • domaća zadaća

Gdje se održavaju individualni tečajevi?
Tečajevi se održavaju na lokaciji škole. Za sve polaznike koji nisu u mogućnosti doći do nas ili žive izvan Zagreba, nudimo mogućnost održavanja online nastave putem Skype-a.

GRUPNI TEČAJEVI

Grupni tečajevi su najpopularniji odabir priprema za polaganje standardiziranih testova jer mnogi uživaju u društvu i atmosferi zajedničkog učenja. Prednosti grupne nastave su dijeljenje znanja s drugim polaznicima, sudjelovanje u grupnim aktivnostima, zabavna atmosfera i prilagodljivost nastave. Rad u grupama daje odlične rezultate jer je broj polaznika ograničen na 4-6 polaznika što profesoru/ici daje dovoljno prostora da se posveti svakome od vas.

Što je sve uključeno u cijenu tečaja?

 • 36 sati nastave
 • male grupe (4-6 polaznika)
 • 3 probna testa (ulazni, mid-course i izlazni)
 • svi nastavni materijali
 • mnoštvo zadataka za vježbu

Gdje se održavaju grupni tečajevi?
Tečajevi se održavaju na lokaciji škole.

*NADOGRADITE SVOJ INDIVIDUALNI ILI GRUPNI TEČAJ!

   a) Uvodne pripreme

Uvodne pripreme se uzimaju kao uvod u tečaj kako bi se polaznik što bolje pripremio za početak samog tečaja. Intenzivne uvodne pripreme se preporučuju onim kandidatima koji ostvare niže rezulate na probnom testu te se pokaže korisnim dodatno se baviti jezikom prije nego se polaznik počne baviti strategijama i metodama rješavanja testa na samom tečaju.

IELTS UVODNE PRIPREME
English Grammar (1 tjedan = 10 sati)
English Vocabulary (1 tjedan = 10 sati)
English Grammar & Vocabulary (2 tjedna = 20 sati)

    b) Modul

Modul vam omogućuje da nadogradite svoj individualni ili grupni tečaj dodatnim satima iz točno određenog područja (tj. „modula“) testa. Svrha modula je dodatno poraditi na najkritičnijim dijelovima testa. Modul se može kombinirati sa standard, blic ili grupnim tečajem ovisno o predznanju polaznika i rezultatu probnog testa

Koje module možete izabrati?
Moduli odgovaraju znanju i vještinama koje se propituju u testu, stoga su vam na raspolaganju sljedeći moduli:

IELTS MODULI (7 ili 15 sati)
reading
listening
speaking
writing

Jesenski popusti do 15.09.2017.

U Spot on CV jedva čekamo zasukati rukave nakon dugog i toplog ljeta. Stoga, odlučili smo ponoviti našu vrlo uspješnu ljetnu akciju. Uhvatite i do 400 kn popusta na sve tečajeve za prijave u rujnu i započnite svoju avanturu tako što ćete učiti engleski jezik s nama!

Prijave vrijede do: 15.09.2017.
Početak tečajeva: od 18.09.2017.
Nastava: u učionicama škole ili online

Jesenski popusti – GRUPNI TEČAJEVI

Termini grupne nastave: 2 x tjedno (utorak, četvrtak) ili 3 x tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak) u popodnevnom ili večernjem terminu
Popodnevni termin: 17:00 – 18:30h
Večernji termin: 19:00 – 20:30h

+ dovedite još jednog prijatelja/icu i ostvarite dodatnih 100 kn popusta!

Jesenski popusti – INDIVIDUALNI TEČAJEVI

Termini individualne nastave: u dogovoru s profesorom i u skladu s vašim obavezama

+ dovedite još jednog prijatelja/icu i ostvarite dodatnih 100 kn popusta!

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera