EC-Council

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Sveučilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Algebra, vodeće informatičko učilište u regiji, u suradnji s EC-Councilom, organizacijom koja se bavi školovanjem i certificiranjem”etičnih hakera“ nudi sofisticirano i visokospecijalizirano IT školovanje sa najpopularnijim seminarima iz svoje ponude: Certified Ethical Hacker (CEH), EC-Council Certified Security Analyst i Licensed Penetration Tester (ECSA/LPT) te Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI).

Razmišljajte kao haker!

Da bi pobijedili hakera, morate razmišljati kao oni! To je upravo ono što ćete naučiti ovom edukacijom. Etični haker je pojedinac zaposlen od tvrtke, kojem se vjeruje da može poduzeti probno prodiranje mreža i/ili računalnih sustava koristeći iste...

Tko je etični haker?

Etični haker je pojedinac zaposlen od tvrtke, kojem se vjeruje da može poduzeti probno prodiranje mreža i/ili računalnih sustava koristeći iste metode i tehnike kao Hacker.

Etični haker, stručnjak u području mreža, računalnih komunikacija i operacijskih sustava, dobiva zadatak pronaći i dokumentirati sve moguće propuste i nedostatke nekog računalnog sustava, poput mreže računala ili središnjih servera tvrtke, kako bi se ti nedostaci mogli “zakrpati”.

Seminari

CEH – Certified Ethical Hacker

CEH je najnapredniji seminar za etičko hakiranje na svijetu sa 20 najaktualnijih sigurnosnih domena koje će etički haker ikada željeli znati u trenutku kada se planira pojačati položaj informacijske sigurnosti neke organizacije. Cilj ovog seminara je da vam pomogne savladati metodologije etičkog hakiranja koje se mogu koristiti u situacijama penetracijskog testiranja ili etičnog hakiranja.

ECSA/LPT – EC-Council Certified Security Analyst / Licensed Penetration Tester

ECSA/LPT je petodnevni tečaj o sigurnosti, osmišljen da nauči profesionalce u IT sigurnosti naprednoj primjeni alata i tehnika za ispitivanje ranjivosti sustava.

Polaznici će naučiti analizirati rezultate procjene ranjivosti sustava te se upoznati sa procedurama, sigurnosnim standardima, metodologijama i konceptima penetration testiranja, sigurnosnim politikama i mogućim mjerama zaštite.

CHFI – Computer Hacking Forensic Investigator

CHFI priprema polaznike za ulogu računalnog forenzičara sposobnog za pronalaženje i detekciju “otisaka prstiju” osobe koja je provalila u računalni sustav. Polaznici seminara upoznati će se s alatima i naučiti će tehnike pomoću kojih mogu pronaći obrisane i skrivene datoteke i podatke, te postupke koje treba provesti kako bi otkriveni dokazi mogli biti upotrijebljeni u sklopu sudskog postupka, ukoliko do toga dođe.

EC-Council Certified Secure Programmer-.NET

Softverske greške, bugovi i propusti u logici računalnih programa su konstantan uzrok ranjivosti softvera. Analiza stručnjaka u području softverske sigurnosti je dokazala da većina ranjivosti dolazi zbog grešaka u programiranju. Napadači pokušavaju pronaći sigurnosne propuste u aplikacijama ili poslužiteljima, a zatim pokušati iskoristiti ove ranjivosti za krađu tajni, korumpiranje programa i podataka, i sticanje kontrole nad računalnim sustavima i mrežama. Dakle, nameće se obaveza organizacijama da educiraju svoje programere principima pisanja sigurnog kôda.

Certified Secure Computer User

Svrha seminara CSCU je pružiti polaznicima potrebna znanja i vještine kako bi zaštitili svoju informacijsku imovinu. Ovaj seminar će u interaktivnom okruženju uputiti polaznike na temeljno razumijevanje raznih računalnih i mrežnih sigurnosnih prijetnji poput krađe identiteta, prijevare s kreditnim karticama, krađe identiteta kod on-line bankarstva, virusa i backdoor, e-mail prijevare, online seksualnog vrebanja, gubitka povjerljivih informacija, hakerskih napada i društvenog inženjeringa. Još važnije, vještine naučene na seminaru pomažu polaznicima poduzeti potrebne korake kako bi ublažili svoju izloženost sigurnosti.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.