Akademija digitalnog marketinga po svinaweb metodologiji

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: HUB385 Academy

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Akademija digitalnog marketinga se održava u dva formata - uživo i online. Sastoji se od 7 zasebnih radionica koje čine temelj uspjeha na internetu - Analiza i planiranje, Izrada sadržaja i web stranice, Google AdWords, Facebook & Instagram, Email marketing, Analytics i SEO.
 
Stvaramo grupu polaznika s kojima ćemo provesti ukupno preko 50h rada uživo na njihovim primjerima i time im omogućiti direktnu korist i prije završetka akademije.
 
Sve radionice se snimaju i prate live putem webinara kako bismo kreirali kompletnu digitalnu edukaciju u e-learning formi.
 
Cilj Akademije je proširiti znanje o digitalnom marketingu na cijelu regiju i do kraja godine stvoriti 1.000 certificiranih stručnjaka u digitalnom marketingu.
 

Akademija digitalnog marketinga - online edukacija

Cilj online Akademije digitalnog marketinga je proširiti znanje o digitalnom marketingu na cijelu regiju i do kraja godine stvoriti 1.000 certificiranih stručnjaka u digitalnom marketingu.

Kako bismo u tome uspjeli, izradili smo kompletan sustav u kojem vas čeka preko 50h predavanja i praktičnih zadataka kako biste mogli položiti ispite za certifikate.

Uključite se u online predavanja i sudjelujte u izgradnji edukativnog centra digitalnog marketinga koji će biti sastavljen od 50h predavanja, dodatne teorije i prakse te ispita na temelju kojih ćete moći ostvariti i certifikat. Pogledajte atmosferu s prvog predavanja i požurite s prijavom jer trenutna cijena vrijedi do 22.6.

Što ćete naučiti:

  • Analiza i planiranje - Inicijacija
  • Izrada sadržaja i web stranice na svinaweb temi
  • Google AdWords - Search, Display & YouTube
  • Facebook & Instagram oglašavanje
  • Email marketing
  • Google Analytics
  • SEO

Cijena: 4250 2400 kn (u cijenu je uključen PDV)

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera