Akademija digitalnog marketinga po svinaweb metodologiji

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 2.400 kn

Naziv: HUB385 Academy

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Akademija digitalnog marketinga se održava u dva formata - uživo i online. Sastoji se od 8 zasebnih radionica koje čine temelj uspjeha na internetu - Analiza i planiranje, Izrada sadržaja i web stranice, Google AdWords, Facebook & Instagram, Email marketing, Analytics i SEO.
 
Akademija traje 6 mjeseci, baza je online edukacija koja sadrži 71h video materijala, a svakih 14 dana se organizira nova praktična radionica koju svi mogu pratiti putem live streama, uživo u HUB385 dolaze polaznici koji su položili ulazni ispit u grupama do max. 20 ljudi.
 
Osim edukacije i praktičnih radionica u HUB385 očekuju vas video sastanci u sklopu ispita sa stručnjacima iz svinaweba kako bi dobili povratnu i personalizirane upute za rješavanje zadataka tijekom Akademije.
 
Svi koji upišu Akademiju ulaze u online zajednicu gdje se uvijek mogu postavljati pitanja i spajati se s ostalim članovima.
 
Trenutno brojimo preko 350 polaznika.

Akademija digitalnog marketinga - online edukacija

Cilj online Akademije digitalnog marketinga je proširiti znanje o digitalnom marketingu na cijelu regiju i do kraja godine stvoriti 1.000 certificiranih stručnjaka u digitalnom marketingu.

Kako bismo u tome uspjeli, izradili smo kompletan sustav u kojem vas čeka preko 50h predavanja i praktičnih zadataka kako biste mogli položiti ispite za certifikate.

Uključite se u online predavanja i sudjelujte u izgradnji edukativnog centra digitalnog marketinga koji će biti sastavljen od 50h predavanja, dodatne teorije i prakse te ispita na temelju kojih ćete moći ostvariti i certifikat. Pogledajte atmosferu s prvog predavanja i požurite s prijavom jer trenutna cijena vrijedi do 22.6.

Akademija digitalnog marketinga podijeljena je na praksu u HUB385 i online edukaciju. Kako bi se pripremili za radionice uživo te imali kompletan uvid u sve alate pripremili smo vam 71h video edukacije koji će vas pripremiti za praksu koja se održava u HUB385.

Vaša edukacija kreće čim upišete Akademiju kroz gledanje videa, a na praksu u HUB385 koja se održava svakih 14 dana možete dolaziti nakon položenog uvjeta za praksu. Ukupno trajanje je 6 mjeseci nakon kojih odlučujete o nastavku svoje edukacije.

Uvjet za praksu je položen ulazni ispit kako bi praktične radionice bile prava praksa. Ukoliko nemate poduzeće možete raditi na primjerima drugih poduzetnika ili vlastitoj ideji koju bi željeli ostvariti.

Krećete s online edukacijom, polažete prvi ispit i krećete na praktične radionice u HUB385. Svako poglavlje ima zaseban ispit i 15 min skype sastanka kako bi vam ekipa iz svinaweba pružila dodatne informacije i upute za savladavanje gradiva.

Praktične radionice se održavaju svakih 14 dana te svi koji nisu u mogućnosti doći u HUB385 sve radionice mogu pratiti putem live streama.

Što ćete naučiti:

  • Analiza i planiranje - Inicijacija
  • Izrada sadržaja i web stranice na svinaweb temi
  • Google AdWords - Search, Display & YouTube
  • Facebook & Instagram oglašavanje
  • Email marketing
  • Google Analytics
  • SEO 

Cilj online Akademije digitalnog marketinga je proširiti znanje o digitalnom marketingu na cijelu regiju i do kraja godine stvoriti 1.000 certificiranih stručnjaka u digitalnom marketingu. Kako bismo u tome uspjeli, izradili smo kompletan sustav u kojem vas čeka preko 71h video edukacije iz digitalnog marketinga i praktični zadaci kako biste mogli položiti ispite za certifikate.

Sve nove praktične radionice koje se održavaju svakih 14 dana u HUB385 možete pratiti putem live streama ili dolaskom u HUB ukoliko se riješili ulazni ispit.

Ispiti se sastoje od praktičnih zadataka, nakon što riješite zadatak imate skype sastanak sa ekipom iz svinaweba kako bi dobili detaljne upute za vaš primjer. Komunikacija je omogućena kroz Basecamp, gdje možete sudjelovati u diskusijama sa ostalim polaznicima i profesorima.

Uključite se u online predavanja i sudjelujte u izgradnji edukativnog centra koji trenutno sadrži 70h predavanja, ispite, praktične radionice i preko 250 polaznika s kojima gradimo mrežu digitalnih stručnjaka.

Cijena za poduzetnike i zaposlene: 3900 kn (ukl. PDV)

Cijena za studente i nezaposlene: 2400 kn (ukl. PDV)

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi