Mladi inovatori - Fizitronika

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 460 kn

Naziv: HUB385 Academy

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Računala obično imaju miš, tipkovnicu i monitor kako bi s njima mogli raditi. No što ako bi računalu dodali ruke? Može li računalo napipati i uhvatiti jabuku? U sklopu ove radionice naučit ćete kako računalu omogućiti da djeluje na svijet oko sebe. Dizajnirat ćemo mehaničke sustave koji pokreću stvari oko sebe, elektroniku koja im omogućava da ožive te kako naučiti da svime time upravlja.
 
Konkretno, radit ćemo s Arduino platformom koja olakšava fizičko računalstvo, proći ćemo osnove elektronike dovoljno duboko da možete razumjeti kako se ponašaju različiti senzori, motori i slični uređaji te kako samostalno dizajnirati sustave osovina, kotača i zupčanika da bi dobili željeno ponašanje. Do kraja radionice moći ćete sami realizirati projekt koji zamislite.
 
Grupe broje najviše 12 polaznika, a djeca se upisuju polugodišnje. Radionice se održavaju jednom tjedno, svaki utorak od 19:15 do 20:45 sati. Metodologija rada potiče mlade na komunikaciju, suradnju, diskusiju, zajedničke kritike i zaključke, a namjenjena je uzrastu 12+ godina. Radionice vodi stručan predavač iz udruge Ljetna tvornica znanosti. Cijena iznosi 460 kn mjesečno.
 

Što ćete naučiti:

  • Rad s Arduino platformom
  • Osnovni i napredni strujni krugovi
  • Osnovni i napredni elekrtronički elementi i sklopovi
  • 3D modeliranje
  • Rad s 3D printerima
 

Cijena: 460 kn (u cijenu je uključen PDV)

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi